Зеленський визнав Татарова, як патріота своєї країни, який разом з Малюком “вбивав чеченців” на початку війни

Зеленський визнав Татарова, як патріота своєї країни, який разом з Малюком "вбивав чеченців" на початку війни

Сьогодні, 27 серпня, в ході пресконференції Володимир Зеленський дав відповідь на питання українського журналіста стосовно особистості та ролі скандального заступника Офісу президента Олега Татарова(на фото ліворуч).

Про це КВ стало відомо з повідомлення ASPI.

Один із журналістів запитав Зеленського про роботу його команди, зокрема, про ефективність керівника Офісу президента Андрія Єрмака (на фото праворуч), а також його заступників Олега Татарова та Ростислава Шурму. Президент відповів, що Татаров брав участь у ліквідації чеченців на початку повномасштабного вторгнення рф.

«Я здивований вашим запитанням, адже у мене з українськими журналістами був офрек, де були представники вашого медіа. Під час офреку я вам відповів на запитання про Татарова, але, якщо замало, я повторююсь — це знають Сполучені Штати та весь світ, що Олег Татаров разом з Василем Малюком боронили Київ, вбиваючи чеченців, поки ви звідси втікали».

Під час промови Володимир Зеленський неодноразово вказував, що Олег Татаров є патріотом своєї Батьківщини та щодня разом із командою наближає перемогу українського народу. Також президент зазначив, що це не публічна інформація та на попередньому непублічному офрекі українських журналістів це питання підіймалось та було визначене, як конфіденційне.

Як писала КВ,  Олег Татаров вважається негласним координатором діяльності правоохоронних органів з боку Офісу президента. При чому він уже неодноразово потрапляв в поле зону НАЗК через конфлікт інтересів у його діяльності.

Читайте: Шевченковский суд столицы обязал прокуроров закрыть дело замглавы Офиса президента Татарова

Нагадаємо, у грудні 2020 року детективи НАБУ повідомили про підозру заступнику голови Офісу президента України Олега Татарова у справі про заволодіння майном Національної гвардії України. Детективи НАБУ стверджують, що мають докази того, що заступник керівника Офісу президента у минулому – топ-керівник державної компанії “Укрбуд” – причетний до надання неправомірної вигоди за забезпечення видачі недостовірного письмового висновку судового експерта у справі про заволодіння 81 млн грн Національної гвардії України .

Нагадаємо, що колишній президент Української державної будівельної корпорації “Укрбуд” Максим Микитась розповів про те, яку роль заступник голови Офісу президента Олег Татаров відіграв в історії з банкрутством компанії.

Читайте: Микитась рассказал о роли замглавы ОП Татарова в “Укрбуде”

23 грудня 2020 року заступник генерального прокурора Олексій Симоненко передав кримінальне провадження за підозрою заступника керівника Офісу президента Олега Татарова від НАБУ до Служби безпеки України СБУ.

Читайте: НАБУ обвинило Офис генпрокурора в беспрецедентном вмешательстве в расследование дела замглавы Офиса президента Олега Татарова

Як повідомляла КВ, мер Києва Віталій Кличко назвав куратором масових обшуків у підрозділах Київської міськдержадміністрації (КМДА) та на комунальних підприємствах (КП) столиці в Офісі президента (ВП) заступника керівника ВП Олега Татарова, якого “координують зверху”, мабуть – керівник ВП Андрій Єрмак та, можливо, президент Володимир Зеленський.

Читайте: Обыски в подразделениях КГГА и КП столицы от Офиса президента курирует Олег Татаров – Кличко

 Фото: REUTERS/Viacheslav Ratynskyi

КиївВлада

Оксана Олійникова

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4