Ірпінський ліцей “ІЛІТ” увійшов до ТОП-10 кращих закладів Київщини

Ірпінський ліцей “ІЛІТ” увійшов до ТОП-10 кращих закладів Київщини

Ірпінський ліцей інноваційних технологій Ірпінської міськради увійшов рейтингу кращих навчальних закладів  Київської області 2024 року за версією порталу Освіта.ua. Ліцей “ІЛІТ” став єдиним закладом освіти Ірпінської громади, що увійшов до ТОП-10 найкращих шкіл Київщини. 

Про це КВ дізналася із повідомлення Ірпінського ліцею інноваційних технологій Ірпінської міськради.

“ІЛІТ продовжує лідирувати серед шкіл Ірпінської області. Позиція у рейтингу залежить як від індивідуальних результатів випускників, так і від загальної кількості складених тестів. Цей рейтинг є маркером успіху шкіл у підготовці учнів до вступу у заклади вищої освіти та загального рівня навчання. Дякую команді та неперевершеним учням ІЛІТ”, – розповіла  директорка Ірпінського ліцею інноваційних технологій Марія Гостін.

Згідно із рейтингом порталу Освіта.ua, цьогоріч Ірпінський ліцей інноваційних технологій Ірпінської міськради став єдиним закладом освіти Ірпінської міськради, що увійшов до ТОП-10 найкращих шкіл Київської області, зайнявши дев’яте місце із 367 шкіл.

Серед інших шкіл в обласному рейтингу відзначились також Ірпінський ліцей №2 (22 місце), Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» (28), Ірпінський академічний ліцей НУБіП України (64), Ірпінський академічний ліцей «Мрія» (69).

“Свого часу на посаді Ірпінського міського голови я ініціював створення Ірпінського ліцею інноваційних технологій. Сьогоднішні успіхи команди “ІЛІТ” підтверджують доцільність такого рішення нашої команди. Першість ІЛІТу серед усіх закладів освіти Ірпінської громади за підсумками НМТ є невипадковою. Це перш за все результат роботи всього педагогічного колективу ліцею. Також нагадаю громаді, що “ІЛІТ” другий рік поспіль є першим за рівнем підготовки до олімпіад серед ірпінських закладів освіти. Сьогодні вкрай необхідна Стратегія розвитку освіти Ірпінської громади, яка визначить розвиток закладів освіти у нових реаліях війни, обстрілів та тривог. Дякую кожному освітянину Ірпінської громади, який щодня несе світло знань до наших учнів”, — розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. 

Крім того, Ірпінський ліцей інноваційних технологій “ІЛІТ” посів 212 місце з 6900 шкіл у загальному рейтингу шкіл України за результатами національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024 року за даними освітнього порталу Education.ua.

“Цьогоріч до рейтингу увійшло 6900 шкіл, що дозволяє легко знайти заклади з найкращим рівнем підготовки. До переліку найкращих шкіл України потрапили ті заклади, де щонайменше п’ять учнів успішно склали НМТ”, – зауважили в ліцеї.

Нагадаємо, як раніше повідомляла КВ, представники місцевої влади з  Дніпра, Харкова, Львова, Конотопа, Житомира, Запоріжжя, Кривого Рогу, Миколаєва, Чернігова, Нікополя, Охтирки, Ніжина та Полтави відвідали Ірпінь в рамках проєкту «Навчальна мережа міст». Проєкт створений для зміцнення міської інфраструктури та житла, організаторами виступили Асоціація міст України, GIZ, на замовлення уряду Німеччини.

Читайте: Харчоблок ліцею №1 в Ірпені відремонтують за 17,5 млн гривень

Фото: ліцею

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
15:00 Київрада вчергове внесла зміни до бюджету міста-2024, а також відкоригувала Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР) у розрізі видатків на 2024 рік. Таким…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
09:00 В серпні поточного року Коцюбинське назамовляло товарів, послуг та робіт сумарно на 3,87 млн гривень. Більше 60% цих коштів “розійшлося” на підготовку до…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Banner
QlU7mDx4