Київський експертний інститут СБУ відремонтують за 3,1 млн гривень

Київський експертний інститут СБУ відремонтують за 3,1 млн гривень

У Київському експертному інституті СБУ запланували капітальний ремонт приміщень та ремонт інженерних мереж. За результатами тендерів оголошено про намір укласти договори з ймовірними виконавцями робіт, які обійдуться у понад 3,1 млн гривень. Будівлю мають привести у належний стан до початку листопада цього року.  

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленнях в електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Згідно з повідомленням, Український науково-дослідний інститут спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України (СБУ) за результатами аукціонів визначив ймовірних виконавців робіт з ремонту та відновленні інженерних мереж у будівлі.

Зокрема, з-поміж двох учасників тендеру на капітальний ремонт приміщень корпусу №1, крило А, поверх 3, найбільш економічно вигідною виявилась пропозиція ФОП РИСЬ ОЛЕКСАНДР В’ЯЧЕСЛАВОВИЧ (#3078722639).

Підприємець запропонував провести роботи за 2 млн 458 тис. 050 гривень, що на  245 тис. 413 гривні менше очікуваної вартості закупівлі (2 млн 703 тис. 463 грн). Наразі замовник оголосив про намір укласти договір з підрядником.

На ще одному аукціоні визначили можливого виконавця робіт з капітального ремонту інженерних мереж. ТОВ “САНТЕХ ЕНЕРГО” (#43325851) береться провести ремонт за 721 тис. 141 гривень, що на 24 тис. 567 гривень менше очікуваної вартості закупівлі (745 тис. 708 грн). Оголошено про намір укласти договір.

Загалом роботи обійдуться у 3 млн 179 тис. 191 гривню, провести їх мають до листопада 2024 року.

Що купували в Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо: Управління державної охорони України оголосило аукціон. Шукають постачальника, який продасть три автівки спеціалізованого призначення. На придбання виділено майже 10 млн гривень.

Читайте: Верховна Рада України витратить майже 1 млн гривень на шини для службових авто

Фото: СБУ

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4