У Києві зібрали та передали на утилізацію близько 100 кг медичних відходів

У Києві зібрали та передали на утилізацію близько 100 кг медичних відходів

Комунальне підприємство “Київкомунсервіс” зібрало та відправило на утилізацію близько 100 кг використаних та прострочених медичних препаратів. Їх збирали у спеціальні контейнери, а утилізовані вони, як того вимагає технологія, у спеціальній установці з температурним режимом до 1100 градусів за Цельсієм.

Про це KВ стало відомо з повідомлення КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що місто не припиняє системно впроваджувати механізм збору окремих видів сміття та їх належної утилізації.

Як зазначають у КП “Київкомунсервіс”, медичні відходи транспортовані на утилізацію до ТОВ “ТАРКОМ ЕКОСЕРВІС”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, що здати використані та прострочені медичні препарати у столиці можна в контейнери, що розміщені за наступними адресами:

  • б-р Лесі Українки, 28;
  • вул. Федорова, 2а;
  • вул. Мечникова, 8;
  • вул. Басейна, 7;
  • вул. Івана Франка, 30.

Читайте: У Києві зібрали близько 300 використаних газових балонів: їх повторно заправлять та передадуть для потреб військових

Раніше KВ інформувала, що комунальне підприємство “Київкомунсервіс” спільно з Волонтерським штабом Територіальної оборони Обухівщини запровадили спільний проєкт збору використаних туристичних газових балонів у населення. Порожні балони повторно заправлятимуть та відправлятимуть на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, у столиці КП “Київкомунсервіс” щодня забезпечує вивезення понад 11 тисяч кубометрів або близько 2300 тонн побутових відходів. У наданні послуги щоденно задіяно близько 150 одиниць спецавтотранспорту та понад 800 працівників. 

Читайте: У Києві щодня збирають та вивозять понад 11 тисяч кубометрів сміття

КП “Київкомунсервіс” засновано Київрадою та зареєстровано у 2005 році. Статутний капітал – 14,19 млн. гривень. Директор із 27 липня 2017 року – Максим Ляшкевич.

КП “Київкомунсервіс” забезпечує вивезення побутових відходів у всіх районах Києва. Договір на надання послуги з вивезення побутових відходів столиці було укладено між КП “Київкомунсервіс” та Київською міськдержадміністрацією (КМДА) до кінця 2024 року. Публічна угода на вивезення у Києві побутових відходів була опублікована на сайті КП “Київкомунсервіс” та в газеті “Хрещатик” 8 червня 2018 року.

КП “Київкомунсервіс” здійснює вивіз побутових відходів з усіх районів столиці за допомогою шести компаній-підрядників: ПрАТ “Київспецтранс”, ТОВ “Селтік”, ТОВ “Спецкомунтехніка”, ДП “Фірма “Альтфатер Київ”, ТОВ “Крамар Рисайклінг” та ТОВ “Фірма “Власник-Роз”.

КП “Київкомунсервіс” підпорядковано Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА на чолі із Дмитром Науменком. Напрямок ЖКГ у столиці займається заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим.

Фото: КМДА

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4