“Укрзалізниця” пропонує маршрут із Києва до одного з румунських аеропортів

“Укрзалізниця” пропонує маршрут із Києва до одного з румунських аеропортів

АТ “Укрзалізниця” пропонує маршрут поїзда Київ – Кишинів із можливістю дістатися аеропорту румунського міста Ясси. Шлях пролягає через молдовську станцію Унгени з подальшою пересадкою. Зупинка поїзда на станції триває 30 хвилин, тому пасажири можуть не хвилюватися. 


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби АТ “Укрзалізниця”.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Плануєте подорож лоукостом? Скористайтесь зручним маршрутом до аеропорту румунського міста Ясси. Сідайте на наш поїзд №351 Київ — Кишинів, що відправляється по непарних днях з Києва о 17:02 та прибуває на молдовську станцію Унгени, яка знаходиться неподалік кордону з Румунією, о 07:53 ранку”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що після проходження прикордонно-митного контролю, який проходить на вокзалі станції Унгени, необхідно пересісти на поїзд №821 Кишинів – Ясси – Сокола, що вирушає з Унген щодня о 09:51, і вже об 11:13 прибуває на станцію Ясси – Сокола, де кожен поїзд зустрічають автобуси, які довезуть до центру міста чи міжнародного аеропорту Ясси.

В компанії повідомили, що про пересадку пасажири можуть не хвилюватися, адже зупинка поїзда на станції триває 30 хвилин.

На зворотному шляху усе так само: о 17:40 зі станції Ясси-Сокола відправляється поїзд №822 Ясси-Сокола — Кишинів, який прибуває на молдовську станцію Унгени о 18:57. Там ви можете здійснити пересадку на наш поїзд №352 Кишинів — Київ, який прибуває на станцію Унгени по парних днях о 20:21. 

Зазначимо, міжнародний аеропорт Ясси розташований за 8 км на схід від центру міста Ясси, Румунія. Будучи одним з найдавніших офіційних летовищ Румунії, аеропорт Ясси за кількістю пасажиропотоку є четвертим по країні. Найбільше рейсів з аеропорту здійснює лоукостер Wizz Air, другими по кількості йдуть рейси Ryanair.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” в рамках старту програми дерусифікації та українізації об’єктів залізничного транспорту буде обраховувати нульовий кілометр від головного столичного вокзалу станції Київ-Пасажирський. Наразі стовпчики, які вказують кілометраж, відраховують відстань від москви, тому що вони були встановлені ще у радянському союзі. 

Читайте: “Укрзалізниця” призначила нові потяги з Києва до Польщі з 19 лютого

Фото: “Укрзалізниця”


КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4