В трьох корпусах КНУ імені Тараса Шевченка проведуть ремонти

В трьох корпусах КНУ імені Тараса Шевченка проведуть ремонти

У Києві в корпусах КНУ імені Тараса Шевченка запланували ремонти. Зокрема у будівлі фізичного факультету мають відремонтувати каналізацію, на факультеті електроніки та комп’ютерних систем відновлять паркет на 6-му поверсі, роботи вестимуться на просп. Академіка Глушкова, 4-Б. У корпусі філологічного факультету на бульварі Тараса Шевченка 14, готуються до ремонту водостічної системи.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленнях в електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Зокрема за результатами аукціону ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка визначив ймовірного виконавця робіт з аварійного ремонту внутрішньої каналізації лабораторного корпусу фізичного факультету університету за адресою : м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 4-Б.

Єдиний учасник торгів, ТОВ”ТБС-XXI” (#37615610), пропонує виконати ремонт за 269 тис. 994 гривні, що трохи менше очікуваної вартості закупівлі у 270 тис. гривень. Наразі замовник оголосив про намір укласти договір, роботи повинні закінчити до 15 жовтня 2024 року.

На ще одному аукціоні визначили ймовірного надавача послуги з поточного ремонту паркетних покриттів коридору 6 поверху Лабораторного корпусу факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем університету за адресою: м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 4-Г.

Пропозиція ТОВ “КАПІНВЕСТБУД” (#40075705) також виявилася єдиною на торгах. Виконавець береться надати послуги за 208 тис.522 гривні, що на 1 тис. 104 гривні менше очікуваної вартості закупівлі (209 тис. 626 грн). Після усунення невідповідностей з боку виконавця, очікується укладання угоди.Роботи планують провести до 30 листопада 2024 року.

Наступний аукціон визначив підрядника з аварійного ремонту водостічної системи будівлі Навчально-наукового інституту філології КНУ за адресою : м. Київ, бульвар Тараса Шевченка,14.

ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка вже уклало угоду з ФОП Міщук Микола Миколайович (#2794721795). Виконавець має провести роботи за 97 тис. 016 гривень, строк виконання  – до 30 вересня 2024 року.

Загалом ремонтні роботи обійдуться у 575 тис. 532 гривні.

Що закупила місцева влада Києва та державні установи 2 – 7 вересня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка планує закупити шість видів сиру на суму понад 1,28 млн гривень. Поставка продуктів має бути завершена до кінця року.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4