ЖК “Нивки-Парк” став кращим споруджуваним ЖК комфорт-класу у Києві, – “Інтергад-Буд”

ЖК “Нивки-Парк” став кращим споруджуваним ЖК комфорт-класу у Києві, - “Інтергад-Буд”

Аналітичний центр “Вибір Країни” назвав житловий комплекс “Нивки-Парк” від будівельної компанії “Інтергал-Буд” найкращим з-поміж ЖК комфорт-класу в Києві на 2023 рік, що будуються. Цей комплекс вирізняється вдалою локацією, продуманою інфраструктурою, доступними цінами та високою якістю будівництва. Розташований він у зручному місці – поруч від метро та парку “Нивки”, ідеально підходячи для тих, хто цінує комфорт та активний спосіб життя в мегаполісі.


Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зауважено, що аналітичний центр “Вибір Країни” визначив житловий комплекс “Нивки-Парк” кращим у категорії споруджуваних ЖК комфорт-класу у Києві на 2023 рік. 


“Нивки-Парк – один з найбільш впізнаваних житлових проєктів не лише у портфелі компанії, а й загалом у своїй категорії. Комплекс поєднує в собі ключові переваги: вдалу локацію, продуману інфраструктуру, помірну вартість за квадратний метр та високу якість будівництва. Саме за ці характеристики нас цінують покупці та відзначають експерти”, – прокоментувала подію керівниця відділу маркетингу “Інтергал-Буд” Тетяна Донкоглова.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Справка KВ: Житловий комплекс “Нивки-Парк” – ідеальне місце для тих, хто полюбляє затишок паркової зони, веде активний спосіб життя та цінує свій час, аби не витрачати його на довгу дорогу до роботи. Комплекс розташований у трьох хвилинах від метро та Берестейського проспекту, через дорогу від парку “Нивки”, що дозволяє його мешканцям вдало поєднувати динамічне життя у мегаполісі та спокійний відпочинок.


У компанії зауважують, що додаткову інформацію щодо наявності готових квартир на продаж можна одержати, звернувшись до відділу продажів за телефоном: +38 (044) 391-02-78.


Нагадаємо, що механізми фінансування в рамках держпроєкту “єОселя” можуть спричинити невиправдане зростання вартості квартир та нарахування податку на додану вартість. Причиною цього є наявність майнових прав, що призводить до додаткового включення ПДВ до вартості житла, який вже закладено в матеріали та послуги. Це може призвести до додаткового фінансового навантаження на покупців, яку планують придбати нерухомість за пільговими умовами. 


Читайте: Будівельна галузь відчуває брак працівників, – комерційний директор “Інтергал Буд” Лаєвська

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4