Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у вересні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у вересні

Alliance Novobud відзвітував про значний прогрес на всіх своїх будівельних майданчиках у вересні. Активні роботи проводяться як у Києві, так і в Броварах, включаючи завершення покрівельних робіт, монтаж інженерних мереж і благоустрій територій. Основні об’єкти, зокрема Montreal House і Krona Park II, наближаються до завершення ключових етапів, а ЖК “Лавандовий” практично готовий до введення в експлуатацію. 

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи одночасно в двох блоках, прибудові дитсадка та паркінгу. Щодня на майданчику працюють до 15 будівельників.

“Блок 1: проводяться роботи з влаштування покрівлі. Готовність — 96%. Блок 2:
влаштування гідроізоляції відкритих балконів. Прибудова дитячого садочка: проводяться роботи з влаштування покрівлі. Готовність — 72%. Паркінг: тривають роботи з влаштування внутрішніх мереж водопроводу та каналізації (готовність — 43%”, – йдеться у повідомленні.

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

На території 3 будинку тривають роботи з влаштування фасадів та завершено монтаж покрівлі. У секції 1 триває  влаштування укосів ліфтів з гіпсокартону, влаштування цементно-піщаних стяжок квартир та місць загального користування, монтаж стояків систем протипожежного захисту, влаштування внутрішніх сантехнічних мереж підвальної частини. У секції 2 –  тинькування місць загального користування. Також проводиться влаштування інженерних мереж та тепломережі.

“На фініші роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення. Влаштування фасадів також добігає кінця. Тривають електромонтажні роботи. Влаштування покрівлі завершене. Тривають роботи з влаштування цементно-піщаних стяжок квартир та місць загального користування. Монтаж ліфтового обладнання в процесі. Стартували роботи з влаштування благоустрою території”, – розповіли в компанії про хід будівництва 4 будинку.

У будинках 5 та 12 тривають влаштування опалубки та армування плити перекриття, а також у процесі цегляна кладка стін. У 8 влаштовують залізобетонні конструкції підпірної стіни та зовнішніх інженерних мереж. А у 9 будинку – фасади, внутрішні сантехнічні мережі та зовнішні інженерні мережі, завезене ліфтове обладнання.

На фінішній прямій монтаж конструкцій ПВХ (металопластикових вікон) у 10 будинку. Сюди також завезли ліфтове обладнання й монтують зовнішні інженерні мережі.

У 14 та 16 будинках завершили випробування паль.

Компанія також повідомила, що у ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола, будинок 2 фактично готовий до введення в експлуатацію.

Нагадаємо, що в рамках Конгресу INVEST IN UKRAINE, відбулося нагородження переможців премії UKRAINE HERITAGE AWARDS 2024. Кращим проєктом клубного будинку в Києві став Illinsky House — флагманський проєкт девелопера Alliance Novobud.

Читайте: У клубному будинку Illinsky House відбувся «Вечір перспектив»

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

 

 

Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4