На Київщині через падіння уламків у 2 районах пошкоджені шість будинків, два – зруйновано

На Київщині через падіння уламків у 2 районах пошкоджені шість будинків, два - зруйновано

У ніч на 11 серпня збройні сили рф здійснили повітряну атаку на Київщину. Внаслідок падіння уламків в 2 районах області 2 приватні будинки знищено, ще 6 пошкоджено. На жаль, загинули батько з 4-літнім сином, 3 людини госпіталізували.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

“Цієї ночі ворог атакував нашу область ракетами та ударними дронами. Тривога тривала майже 8 годин. В регіоні працювали сили ППО. Є збиті цілі”, – йдеться в повідомленні.

Начальник КОВА зазначив, що внаслідок падіння уламків ворожих цілей в 2 районах області 2 приватні будинки знищено, ще 6 пошкоджено. Також пошкоджено 4 автомобілі.

“На жаль, внаслідок атаки ворога загинуло 2 людини. Одна з них – дитина, якій було лише 4 роки. Ще 3 особи отримали поранення”, – повідомив Руслан Кравченко.

На місцях працюють оперативні групи, ліквідовуючи наслідки ворожої атаки. 

Всім постраждалим людям разом із місцевою владою надамо необхідну допомогу. Ворог має понести повну відповідальність за свої терористичні дії проти мирного населення. Висловлюємо співчуття родині та близьким загиблих”, – додав Руслан Кравченко.

Нагадаємо, у ніч на 11 серпня ворог атакував Київ та область балістичними ракетами та ударними БпЛА типу “Shahed”. Ракети не досягли столиці, але на Київщині внаслідок падіння уламків на приватні житлові будинки у Броварському районі загинули чоловік та 4-річний хлопчик, його син. Три людини тяжко поранені.

Читайте: На Київщині внаслідок нічної ракетної атаки рф загинули чоловік та 4-річний хлопчик

Фото: Київська обласна прокуратура

КиївВлада

Олександр Попов

Рекомендуємо до перегляду
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Banner
QlU7mDx4