Alliance Novobud долучився до програми “єОселя” під 7%

Alliance Novobud долучився до програми “єОселя” під 7%

З 1 серпня державна програма “єОселя” розширюється й стає доступною для більшої кількості українців. Долучився до програми і забудовник Alliance Novobud. До оформлення за програмою під 7% доступні квартири в трьох житлових комплексах, що розташовані в Броварах. 


Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Alliance Novobud пройшов акредитацію в АТ “СКАЙ БАНК” та долучається до програми “єОселя” під 7% з житлом, що будується. До оформлення за програмою доступні квартири в трьох житлових комплексах девелопера, які він розвиває у Броварах: Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий””, – йдеться у повідомленні. 


Зокрема, подати заявки на одержання кредиту під 7% можуть ветерани війни та члени їхніх сімей, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім’ї загиблих ветеранів війни, а також сім’ї загиблих Захисників і Захисниць України.


Також програма є доступною і для внутрішньо переміщених осіб та інших громадян України, які не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше, ніж 52,5 кв.м для сім’ї з однієї особи та додатково 21 кв.м на кожного наступного члена сім’ї.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Розповіли в компанії і про умови кредитування. Так, перший внесок від суми кредиту складає 20% зі строком виплати до 20 років із пільговою процентною ставкою під 7%. Купити можна квартиру саме в будинку, що будується, або не старшому за три роки на момент укладення договору.


“Для того, аби взяти участь у “єОселя” під 7% з житлом, що будується, забудовник повинен пройти акредитацію банками-учасниками програми. До цього процесу допускаються виключно ті забудовники, які працюють за моделлю фінансування, коли покупець стає власником майнових прав на житло, що будується, або готове житло з правом власності під час оформлення кредиту. Саме такий прозорий механізм фінансування будівництва забезпечує захист прав позичальників при купівлі квартир на первинному ринку в об’єктах на стадії реалізації, а також прийнятих в експлуатацію будинках, й саме за таким механізмом працює Alliance Novobud”, – зауважила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.


Нагадаємо, що державна програма пільгового іпотечного кредитування “єОселя” набирає обертів. За даними координатора програми “Укрфінжитло”, червень став рекордним місяцем – доступні кредити на власне житло одержало найбільша кількість родин від моменту старту програми. Станом на 1 серпня в Alliance Novobud оформили вже 10 угод за даною пограмою. 


Читайте: В Alliance Novobud уклали першу угоду за програмою “єОселя” на житло, що будується

Фото: прес-служба

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4