Alliance Novobud розповідатиме про будівництво у соцмережі TikTok

Alliance Novobud розповідатиме про будівництво у соцмережі TikTok

Столична будівельна компанія Alliance Novobud розширила свої соціальні канали комунікації, офіційно зареєструвавшись у соціальній мережі TikTok. Новий акаунт компанії у популярній соцмережі має на меті розширити взаємодію з аудиторією, надаючи різноманітний живий контент, пов’язаний зі сферою будівництва.


Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Столичний девелопер Alliance Novobud розширює канали комунікацій та зареєстрував офіційний акаунт компанії у соцмережі Tik Tok: https://www.tiktok.com/@alliance_novobud”, – йдеться у повідомленні. 


Компанія має намір ділитися різноманітним цікавим контентом, пов’язаним з будівництвом, включаючи гумористичні відео.


“Левова частка контенту – гумористичні відео на тему придбання квартир, історії з життя мешканців багатоквартирних будинків. Будуть й іміджеві відео наших житлових проєктів, а також замальовки з будівельних майданчиків”, – розповіла CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За її словами, сьогодні компанія має в процесі будівництва понад 10 будинків, на будмайданчиках яких працюють десятки будівельників та багато різної техніки. 


“З-поміж будівельного персоналу є дуже творчі та цікаві люди, які погодилися брати участь у зніманнях. Таким чином, ми будемо демонструвати не лише динаміку будівництва, а й внутрішню кухню процесу зведення житла та робочі будні персоналу. До створення відео залучили молоду креативну агенцію. Це дасть можливість показати життя будівельної компанії та її проєктів по-новому й сучасному”, – зауважила Міхальова. 


Також компанія закликала стежити за новинами Alliance Novobud на різних соціальних платформах, включаючи Instagram, Facebook, Youtube, Linkedin.


Більш детальну Інформацію про житлові проєкти девелопера можна дізнатися у відділах продажу: у Броварах по вул. В. Чорновола, 8-A або за телефоном: +38 (044) 344-08-23, у Києві – по вул. Іллінська, 22 або за телефоном: +38 (044) 344-06-93.


Нагадаємо, Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у січні. У січні компанія одночасно займалася будівництвом п’яти об’єктів як на території столиці, так і на Київщині. Зокрема, у січні компанія успішно ввела в експлуатацію та одержала поштову адресу для будинку № 3 Madison Gardens, що розташований в Броварах.


Читайте: В Alliance Novobud уклали першу угоду за програмою “єВідновлення”


Фото: пресслужба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4