ДБР знайшло військових, які готували втечу за кордон підозрюваним у вбивстві поліцейського

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили двох військових, які допомагали переховуватись підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінниччині. Одного з військовослужбовців вже затримано.

Про це КВ стало відомо з повідомлення пресслужби ДБР.

Як йдеться у повідомленні, 20 квітня 2024 року, після трагічної події, нападники вирішили втекти за кордон та звернулись за допомогою до знайомих військовослужбовців. Один з них також самовільно залишив військову частину в Одеській області.

“Не зважаючи на те, що загалу вже було відомо, що батько та син розшукуються за вбивство правоохоронця, фігуранти відгукнулись та вирішили допомогти. Зокрема, один з них передав авто для втечі за кордон, а інший – поїхав забрати закордонні паспорти та мобільний телефон, які надалі передав нападникам”, – розповіли у ДБР.

В Офісі Генпрокурора зазначили, що, отримавши згоду, розшукувані військовослужбовці сховали своє авто в гаражі у батька підозрюваного. Також вони взяли автівку співслужбовця та вирушили до м. Подільська Одеської області.

У пресслужбі Держбюро розслідувань наголосили, що 24 квітня було затримано одного з військовослужбовців, який сприяв втечі підозрюваних та самовільно залишив військову частину.

Читайте: Суд арештував підозрюваних у розстрілі поліцейських на Вінничині

Фото: з відкритих джерел 

КиївВлада

Владислава Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4