Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у березні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у березні

Alliance Novobud відзвітував щодо динаміки будівництва на всіх своїх майданчиках у березні. Одночасно на п’яти об’єктах тривали здебільшого роботи із облаштування та утеплення фасадів, встановлення систем інженерних мереж та покрівельні роботи.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у березні продовжилися роботи одразу на двох об’єктах, включно із паркінгом на території. 

Так, у будинках №1 та №2 тривають роботи із облаштування фасадів та проведення систем опалення, водо- та електропостачання. Останні роботи в обох будинках виконанні на 95%, а от оздоблення прибудинкової території – на понад 65%. Продовжуються роботи з оздоблення місць загального користування і самого паркінгу. Готовність – 70%.

Також у компанії зауважують, що на 30% виконано роботи із облаштування центрального теплового пункту в будинках. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У березні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 компанія здійснювала роботи в трьох секціях. А також облаштовувала тимчасові заїзди на територію з дорожніх плит та виніс зовнішніх мереж електропостачання.

У секції №2 та №3 другого блоку компанія відновила роботи з влаштування скляного алюмінієвого фасаду (СПОК). Готовність якого складає вже 35%. А в секції №4 третього блоку проводилися земляні роботи.

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, на дев’яти будмандайчиках проводилися роботи від підготовки об’єктів до наступних етапів до облаштування інфраструктурних мереж. 

Готували будмайданчики під наступні етапи робіт в будинках № 3 та №14. Роботи зі зведення стін та перегородок на різних етапах перебували в будинках № 4, № 9, а в будинках № 8 та № 10,  крім цього, тривали роботи із влаштування парапетів. Будинок 12 будівельники готують вже під монолітні роботи.

У будинках № 6 та №7 на фінальній стадіях роботи із облаштування систем опалення, водопостачання та каналізації, а також роботи із зовнішнього освітлення та благоустрою прибудинкової території.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола тривали роботи із влаштування секцій покрівлі в будинках №1 та №2. 

Так, в першому будинку на різних етапах перебуває влаштування покрівлі в секціях від 1 до 9, та велися роботи із утеплення фасадів (понад 85%). А в другому будинку, крім  фасадів, проводилися роботи з влаштування і зовнішніх інженерних мереж.

Ще на території одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, у будинку №3 також будівельники облаштовували фасади (холодні переходи), а ще – здійснили монтаж пожежного водопроводу. А в будинок № 4 вдалося завершити монтаж алюмінієвих конструкцій першого поверху та триває монтаж металевих огороджень сходових маршів та радіаторів опалення.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, конфедерація будівельників України 16 березня поповнилася новим членом Ради директорів. Девелопер Alliance Novobud доєднався до найбільшого профільного об’єднання українського бізнесу у будівельній галузі.

Читайте: Alliance Novobud створив креативний весняний фотопроєкт “Жінки у великому місті”

Фото: пресслужба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4