Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Будівельна компанія Alliance Novobud розповіла про динаміку будівництва своїх об’єктів. У грудні роботи тривали на столичних майданчиках, Illinsky House, Montreal House, та в Броварах –  Krona Park II та  ЖК “Лавандовий”, Madison Gardens.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в житловому комплексі Illinsky House, розташованому у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, тривали роботи у двох будинках, паркінгу, внутрішньому дворі (стилобатна частина) та з благоустрою.

Так, у будинок № 1 вже на 55% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. На фініші роботи зі встановлення його освітлення та тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (50%).

“Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж добігають кінця. Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність – 95%. Монтаж інженерних люків готовий на 80%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність – 80%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 40%”, – йдеться у повідомлення.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У будинок № 2  на 75% виконані роботи з влаштування мокрих фасадів і вже встановлюється освітлення фасаду. А встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж – на фінальній стадії. 

Будівельники проводять пусконалагодження ліфтового обладнання і встановлюють закладні деталі огороджень балконів (50%). На 25% оздоблені місця загального користування (сходові клітини, коридори, холи).

На території паркінгу завершується вже монтаж систем димовидалення, і на 25% 

облаштовано проїзди та тротуари: -1 рівень, патіо, вхід зі сторони ІІ черги.

Активно продовжувалися роботи і на території будмайданчику Montreal House за адресою: вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83. А саме – у першому блоці  (секція №1), другому (секції №2 та №3), третьому (секція №4), четвертому та паркінгу. 

У першому блоці першої секції на фініші зведення цегляних стін та перегородок (90%) та влаштування “Корони” КЗ (декоративний елемент/монолітний залізобетон, 95%). І стартували роботи зі встановлення системи вентиляції — монтаж повітропроводів на технічному поверсі.

Крім того, у блоці №2 (секції №2 та №3) ведуться роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. 

“Готовність 25%. Завершені роботи з оздоблення ліфтових шахт для подальшого монтажу ліфтів. Ліфтове обладнання для Блоку 2 вже доставили на будмайданчик”, – зауважили в компанії. 

На понад 90% готовий монолітний каркас блоку 3 (секція №4), понад 70% –  роботи зі зведення стін та перегородок, на 85% – монтаж “Корони” на покрівлі.

Також на 70% завершені роботи зі зведення стін та перегородок і в блоці 4 (секція №5), а влаштування покрівлі – на 65%. Завершили будівельники оздоблення ліфтових шахт для подальшого монтажу ліфтів – вже очікується доставлення обладнання.

Понад половини робіт пройдено і з влаштування монолітного каркаса паркінгу (65%). Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 30%.

У Krona Park II, що розташований у Броварах по вулиці Симоненка Василя, 32, одночасно активно велися роботи у дев’яти будинках. 

У третьому будинок зведення стін та перегородок виконане на 90%. Влаштування покрівлі у секції 2 готове на 60%, а в четвертому будинку зведення стін та перегородок досягло відмітки в 70% – виконані роботи на 1, 11, 12 та 13 поверхах.

А от у будинку № 6 будівельні роботи все ближче до завершення. 

“Влаштування вхідних груп та вітражів виконані на понад 90%. Система опалення готова на 80%. Майже завершені електромонтажні роботи. Системи водопостачання та каналізації виконані на понад 85%, протипожежний захист готовий на 95%. Завершується монтаж мереж зовнішнього електропостачання”, – зауважують у пресслужбі. 

У будинку № 7 на 40% влаштовано вхідну групу та вітражі. На фінальних стадіях – система опалення (85%), електромонтажні роботи (90%), водопостачання та каналізації (95%), протипожежний захист ( 90%), а ще – слабострумні мережі (90%), улаштування стяжок (95%) та оздоблення місць загального користування (тинькування, оздоблення стін, стель та підлоги), ІТП (90%).

Також у 8 та 9 буди нах до 100% доходять роботи з влаштування монолітного каркаса та тривають роботи зі зведення стін та перегородок на рівні 3-6 поверхів.

А от у будинку №10 монолітний каркас облаштовано на 85% (горизонт 16-го поверху виконаний, виконується вертикал 16-го поверху). Тривають роботи зі зведення стін та перегородок, у будинок № 12 монолітний каркас виконано на понад 10% (вертикал 2-го поверху). Та в 14 будинку завершені роботи з влаштування випробувальних паль.

На фінальній стадії є і більшість робіт в ЖК “Лавандовий”, що також будується в  Броварах за адресою: вул. В. Чорновола.

Зокрема, у будинку № 1 покрівлю влаштовано на понад 80%, віконні конструкції – 98%.

Готовність мокрих фасадів — понад 75%. 

“Монтаж металевих огороджень балконів готовий на 25%, а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 70%. Стартували роботи з оздоблення місць загального користування. Встановлення дверних блоків до квартир виконане на 40%”, – додали в будівельній компанії.

Ще ведуться роботи в будинку №2. Тут роботи з влаштування покрівлі виконані на 35%. Триває підготовка ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Ще на одному об’єкті компанії, Madison Gardens, тривали роботи в будинках три та чотири. ЖК розташований в Броварах по вулиці Київська.

У компанії кажуть, що прокладання мереж електропостачання в будинку № 3 готове на понад 80%, а влаштування систем пожежогасіння – на понад 75%, слабострумних систем – на майже 90%. 

“Тривають роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації. Стартували роботи з оздоблення місць загального користування. В будинку 4 проводяться роботи з оздоблення підвальних приміщень”, – резюмували в пресслужбі. 

Нагадаємо, що державною інспекцією архітектури та містобудування України видано сертифікат про прийняття в експлуатацію будинку №2 житлового комплексу Madison Gardens у Броварах.

Читайте: В Alliance Novobud оприлюднили графіки роботи відділів продажів на новорічні свята

Фото: пресслужба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4