Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у вересні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у вересні

Компанія Alliance Novobud надала звіт щодо прогресу будівельних робіт на всіх своїх п’яти майданчиках у вересні. Щодня на будівельних майданчиках Illinsky House,  Montreal House, Krona Park II, ЖК “Лавандовий” та Madison Gardens п упродовж місяця працює від 24 до 70 будівельників. Компанія займається одночасно як зведенням та облаштуванням будинків, так і благоустроєм територій об’єктів. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Будинок 1. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду наближаються до фіналу. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (готовність — понад 85%) та кахлів на балконах. Оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) завершене. Проводиться комплекс робіт в електрощитових. Монтуються світильники на фасаді (підсвічування). Частково змонтовані металоконструкції огородження балконів”, – розповіли у пресслужбі щодо ходу будівництва ЖК Illinsky House (Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21).

Зокрема, у будинку № 2 роботи з влаштування мокрих фасадів наближаються до фінішу, а з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на понад 95%, з оздоблення місць загального користування – на 90%. Також триває монтаж кахлів на балконах та проводиться комплекс робіт в електрощитових. Монтуються підсвічувальні світильники на фасаді.

У компанії зауважили, що роботи на території паркінгу завершені, і наразі триває благоустрій зон внутрішнього дворика – влаштування бортів та клумб. 

“Виконуються роботи з влаштування  фігурних елементів мощення. Тривають роботи з блискавкозахисту,  пусконалагодження інженерних систем та гідравлічних випробувань. Триває влаштування оздоблення центрального піддашка. Змонтований логотип на фасаді будинку №2. Влаштування центрального теплового пункту завершене. Щодня на майданчику працюють до 70 будівельників”, – розповіли в компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У вересні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи на території чотирьох блоків ЖК. Щодня на майданчику працюють 24-27 будівельників. І загалом завершений монтаж дахових вентиляторів. 

На території першого блоку триває влаштування покрівлі. а на території другого блоку монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. А ось монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) в третьому блоці на фініші і тривають роботи з влаштування стін та перегородок, як і в четвертому блоці. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будівельні роботи на території дев’яти будинків одночасно.

“Будинок 3. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ – готовність 60%. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 90%. Будинок 4. Виконуються роботи з влаштування покрівлі. Готовність 70%. Будинок 5 Виконані роботи з випробування паль”, – зауважили в компанії.

І додали, що на території будмайданчиків 8,9 та 10 будинків тривали роботи із зведення стін та перегородок, а також покрівлі на певних об’єктах вже сягнула 90%.

Крім того, у будинку № 12 на 47% готове влаштування монолітного каркаса будівлі та виконані гідроізоляція підземної частини каркаса та зворотна засипка. А на території будинків 14 та 16 завершено програму випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола тривали роботи на території двох будинків та загальнопроєктні роботи.

“Будинок 1. Тривають роботи з влаштування стяжки. Також в процесі оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень. Тривають роботи з гідроізоляції й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання та опалення)” – йдеться у повідомленні.

Крім того, на території цього будмайданчика йде облаштування покрівлі та девелопер займається благоустроєм території. 

На території будинку № 2 тривають роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж: водопостачання та каналізації, електрики. Проводиться монтаж вікон ПВХ та змонтовані зовнішні лази на покрівлю.

Загалом на території ЖК проводяться земляні роботи, необхідні для благоустрою території. А саме – активно проводяться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж. Відбувся монтаж БКТП – блокової комплектної трансформаторної підстанції.

Ще на території одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельні роботи залишилися лише на території третього будинку, виконання яких вже перейшло відмітку у 50%. 

Так, на 80% готовий фасад, на 70% – монтаж ІТП, на 90% – влаштування стояків опалення та водопроводу та 75% – роботи з оздоблення місць загального користування “Влаштування паркану виконане на 70%. Влаштування накривок парапету – 50%. Монтаж слабострумних мереж готовий на 50%”, – резюмували  в компанії. 

КиївВлада

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4