“Інтергал-Буд” стартувало знижки до 21% на всі типа житла у Києві

"Інтергал-Буд" стартувало знижки до 21% на всі типа житла у Києві

Компанія “Інтергал-Буд” пропонує знижки до 21% на купівлю житлової нерухомості в Києві. Умови знижок різняться в залежності від житлового комплексу – від 7% до 19%. Для військовослужбовців та медиків діє додаткова знижка 2%, яка сумується з іншими акціями. Пропозиція діє при повній оплаті, купівлі в кредит або використанні сертифіката “єВідновлення”, і поширюється на всі типи житлових приміщень. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

“Компанія “Інтергал-Буд” пропонує привабливі умови на купівлю житлової нерухомості в столичному регіоні – знижки до 21%”, – йдеться у дописі.

У компанії розповіли, що зі знижкою до 19% можна придбати помешкання в житлових комплексах “Теремки”, “Сирецькі сади” та “Лук’янівський каскад”. У проєктах SKY AVENUE та “Голосіївський” компанія пропонує знижки до 18%. 

Так, в ЖК CITY HUB та “Озерний гай Гатне” діє дисконт до 16%, а в “Паркові озера” – до 15%. В комплексі “Нивки-Парк” знижка становить до 10%, в “Причал 8” – до 7%. 

“Додаткова знижка 2%, яка сумується з поточними акційними пропозиціями, діє для військовослужбовців та медиків. Таким чином, вигоду при купівлі житла можна збільшити до 21%”, – зауважили в пресслужбі. 

І додали, що пропозиція дійсна за умови повної оплати, при купівлі нерухомості на виплату терміном до трьох місяців, за умови придбання у банківський кредит або з використанням сертифіката “єВідновлення”.

“Знижки поширюються на всі типи квартир, паркінги, комори в усіх житлових комплексах та будинках, які у продажу. Дисконт не розповсюджується на придбання комерційної нерухомості.Придбати можна як готове житло, так і квадратні метри, що споруджуються”, – говорять в пресслужбі.

У компанії просять звернути увагу, що дія пропозиції обмежена у часі. Більш детальну інформацію щодо акційних пропозицій можна одержати у відділи продажів житлових комплексів або у центральному відділі продажів компанії за адресою: м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8, або за тел.: +380 (44) 334-64-59.

Нагадаємо, що компанія “Інтергал-Буд” повідомила, що АТ “СКАЙ БАНК” видав першу пільгову позику на житло в комплексі “Озерний гай Гатне”. Це перша угода на незавершене будівництво в цьому проєкті, яку фінансував банк. Компанія лише у квітні акредитувала два будинки цього ЖК до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки “єОселя”.   

Читайте: Будинок під №1 комплексу CITY HUB отримав поштову адресу, – Інтергал-Буд

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4