“Інтергал-Буд” забезпечить нові будинки автономним електроживленням

"Інтергал-Буд" забезпечить нові будинки автономним електроживленням

У зв’язку зі складною ситуацією в українській енергетиці, компанія “Інтергал-Буд” вирішила обладнати всі  будинки, що плануються до введення в експлуатацію, автономними системами електроживлення. Резервна система електрогенерації забезпечуватиме безперебійну роботу основних інженерних систем, ліфтів та освітлення у місцях загального користування щонайменше протягом 12 годин

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

У компанії повідомили, що через складну ситуацію в українській енергетиці компанія “Інтергал-Буд” вирішила внести корективи у поточні проєкти та забезпечити автономним електроживленням усі нові будинки, які плануються до введення в експлуатацію. Резервна система електрогенерації розрахована на забезпечення безперебійної роботи інженерних систем, ліфтів та освітлення у місцях загального користування.  

“Повністю заживити багатоповерховий житловий будинок складно. Однак можна забезпечити роботу всіх базових життєво необхідних систем: водопостачання, опалення, систем протипожежного захисту, аварійне освітлення та освітлення МЗК, роботу ліфтів, системи контролю доступу та котельні та резервуари води. Таке рішення мінімізує дискомфорт на час відключення електроенергії. І це наша основна мета – забезпечити критичні потреби наших мешканців”, – пояснила комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

Компанія проаналізувала декілька варіантів та обрала надійне, з точки зору експлуатації та ощадне для мешканців, технологічне рішення, яке забезпечить щонайменше 12 годин подачі живлення для роботи основних інженерних систем будинку. 

“Жодних дизель-генераторів, проблем з визначенням відповідальних за експлуатацію обладнання або збором коштів на пальне. Це нове для ринку рішення. І наразі, ми вбачаємо, що воно найбільш дієве та зручне”, – додала комерційна директорка.  

У компанії зауважили, що автономна електрогенерація буде забезпечена у нових будинках, що перебувають на етапі зведення. Вже визначена вартість цього проєкту та розмір витрат компанії на встановлення. Для решти будинків пропонується можливість встановити обладнання коштом мешканців. При цьому компанія візьме на себе вартість проєктування та підключення необхідного обладнання. 

“Ми розуміємо, що впровадження подібних автономних систем є досить вартісним. Саме тому пропонуємо розтермінування від компанії, аби кожен за бажанням міг скористатися цією пропозицією”, – уточнила Лаєвська.  

Нагадаємо, що будівельна компанія “Інтергал-Буд” придбала потужні генератори для кожного будівельного майданчика, щоб забезпечити безперервну роботу своїх бригад. Завдяки цьому перебої з електропостачанням фактично не впливають на роботу будівельників і не сповільнюють процес зведення будинків.

Читайте: “Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у липні

 

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4