KAN відзвітувала про хід будівництва ЖК “Файна Таун” за серпень

KAN відзвітувала про хід будівництва ЖК “Файна Таун” за серпень

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу “Файна Таун”. У серпні на будівельному майданчику продовжувались інженерні, фасадні та оздоблювальні роботи. У будинках виконували монтаж внутрішніх мереж, утеплення фасадів, покрівельні та кам’яні роботи, а також облаштування місць загального користування.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Серпень пролетів швидко, але залишив за собою вражаючі результати на будівельному майданчику “Файна Таун”. Що вдалося досягти за минулий місяць дізнайтесь в дайджесті подій та прогресу”, – йдеться у дописі.

У 37 будинку повністю встановили внутрішні інженерні мережі, змонтували радіатори опалення у квартирах та встановили вхідні двері, змонтували обладнання насосної та теплового пункту, а також вітражі перших поверхів комерційних приміщень та вхідних груп. За планом виконуються роботи з оздоблення місць загального користування (95%) та оздоблення з фасаду балконів та терас (80%).

У 38 будинку завершують монтаж склопакетів алюмінієвих конструкцій вітражів перших поверхів, малярні роботи та влаштування керамічної плитки на усіх жилих поверхах. Вже завершено утеплення стелі та стін у паркінгу, та покрівельні роботи. Завісили будівельні колиски та ведуться роботи з утеплення фасаду (60%).

“39 будинок: роботи по гідроізоляції покрівлі завершені на 100%. Статус кам’яних робіт – 95%. Виконуємо внутрішні інженерні роботи, а саме водопровід, каналізація, електрика. Статус виконання – 50%. Закінчили тинькування стін місць загального користування. Виконали влаштування цементно-піщаних стяжок на 100%”, – розповіли в компанії. 

У 40 будинку завершено залізобетонний каркас та будівельники розпочали виконання кам’яних робіт 2,3,4 поверхів та покрівлі (20%). 

У 41 будинку також завершено монолітний залізобетонний каркас, кам’яні роботи та кладка вже на 10-му поверсі (45%).

У 42  будинку триває спорудження монолітного залізобетонного каркаса (9-й поверх на 1-й секції та 7-8 поверхи – 2,3,4 секції, статус виконання 80%). Розпочалися кам’яні роботи та кладка 2-3 поверхів 1-2 секції (10%).

Нагадаємо, Столична девелоперська компанія KAN Development активно інвестує у створення безпечних умов для навчання дітей. Зокрема будує великі укриття площею до 4000 квадратних метрів у нових школах. В старих же школах такі проєкти не були передбачені, тому компанія активно добудовує їх зараз і вже два укриття реалізувала. Кожне таке укриття коштує близько 65 мільйонів гривень.

Читайте:  KAN Development створили креативний ролик про особливості Архітектурно-інженерного колегіуму А+

Фото: Facebook

КиївВлада

Інна Міхно

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Banner
QlU7mDx4