KAN звітує про хід будівництва ЖК “Файна Таун” за червень

KAN звітує про хід будівництва ЖК “Файна Таун” за червень

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу “Файна Таун”. У червні активно виконувалися кам’яні, інженерні роботи та фасадні роботи. У деяких будинках вже оздоблюють фасади балконів та терас квартир, прокладають плитку і ведуть малярні роботи. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Будівництво в ЖК Файна Таун набирає обертів! Червень приніс нові досягнення та швидкий прогрес у кожному будинку. Від внутрішніх робіт до фасадних оздоблень – усе йде за планом, і ваше майбутнє житло стає все ближчим. Не пропустіть жодної важливої деталі з нашими будівельним дайджестом”, — йдеться в дописі.

У 37 будинку повністю встановили внутрішні інженерні мережі, змонтували радіатори опалення у квартирах та встановили вхідні двері. Також змонтовані обладнання насосної та теплового пункту будинку. За планом виконуються роботи з оздоблення місць загального користування — вже готове на 75%. Будівельники завершили встановлення вітражів перших поверхів комерційних приміщень та вхідних груп. Що стосується фасадних робіт — вони завершені на 90%. Вже повністю утеплили фасад будинку мінеральною ватою. У повному обсязі розпочали оздоблення вен фасаду останнього поверху будинку. У компанії зазначають, що фасади вирізняються своєю унікальністю і стануть справжньою прикрасою в кольорі брошурованого алюмінію. Статус виконання такий фасадів — 85%. Також будівельники займаються оздобленням фасадів балконів та терас квартир. 

У 38 будинку виконали всі кам’яні роботи і розпочали монтаж алюмінієвих вітражів перших поверхів. Компанія також звітує про активне виконання малярних робіт. Таким чином, на 1-й секції малярні роботи зроблені на 40%, а в 3-й їх вже завершують. На цих секціях триває прокладання керамічної плитки — статус виконання 90%. Ведуться роботи в паркінгу з утеплення стелі та стін. Електромонтажні роботи готові на 85%, а монтаж обладнання ІТП та насосної на 70%. До того ж будівельники завісили будівельні колиски та ведуть роботи по фасаду, статус виконання яких — 30%. У будинку триває процес гідроізоляції, і виконуються роботи по балконах. У повному обсязі закінчили монтаж ліфтів. Також на 95% закінчили монтаж внутрішніх мереж каналізації. Загалом внутрішні інженерні мережі виконані вже на 85%.

У 39 будинку побудували монолітний залізобетонний каркас — завершили на 98%. Кам’яні роботи виконали на 80%, будівельники вже на 15-ому з 16-и поверхів. У квітні почали і зараз продовжують робити монтаж віконних блоків (60%). Також у будинок провели зовнішні мережі водопроводу, взялися виконувати внутрішні інженерні роботи, а саме впроваджувати водопровід, каналізацію та електрику. У червні почали займатися стяжками та тинькуванням місць загального користування.

А ось у 40 будинку в секції 01 завершили прокладати залізобетонний каркас і беруться за виконання кам’яних робіт. У секціях 2,3,4 залізобетонний каркас завершили на 6-му поверсі з 8-ми.

У 41 будинку монолітний залізобетонний каркас виконали вже 14 з 16 поверхів (80%). У компанії планують завершити ці роботи до кінця липня. Розпочали кам’яні роботи та виконують кладку на 10-ому поверсі будинку (45%).

У 42 будинку розпочали повноцінну роботу зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса. 6 з 9 поверхів цього будинку, підвальний, 1-й поверх на 1-й секції та 4-5 поверх на 2,3,4 секції вже в залізобетоні. Компанія планує завершити всі залізобетонні роботи цього будинку до кінця літа. 

Нагадаємо, KAN звітував про динаміку будівництва ЖК “Файна Таун” у травні. Компанія продовжувала благоустрій території та впроваджувала нові озеленювальні концепції. На різних будинках активно виконувались кам’яні та монолітні роботи, віконних конструкцій. Проводились оздоблювальні роботи в місцях загального користування, фасадні роботи, утеплення та відбувався монтаж інженерних мереж.

Читайте: У KAN розповіли про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у травні

Фото: KAN Development у Facebook

КиївВлада

Дарина Полішевська

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
09:00 Загальна сума публічних замовлень Ірпеня в липні сягла 44,33 млн гривень. Більше третини цих грошей направили на другу спробу будівництва станції знезалізнення по…
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
Banner
QlU7mDx4