На Київщині ракетні атаки пошкодили 9 будинків, 3 людини постраждали, – КОВА

На Київщині ракетні атаки пошкодили 9 будинків, 3 людини постраждали, - КОВА

У Київській області сьогодні, 16 грудня, внаслідок масованої атаки пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області. Троє осіб постраждали, одна людина у важкому стані.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА). 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

”Усім надається необхідна допомога. На місцях працюють екстрені служби та представники органів місцевого самоврядування, щоб оцінити руйнування та якнайшвидше почати роботу з відновлення”, – йдеться в повідомленні. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що в регіоні діють екстрені вимкнення електрики. Лікарні та критична інфраструктура функціонує на генераторах. 

“У деяких громадах є перебої зі зв’язком, водо- та теплопостачанням. Комунальні служби та енергетики працюють у посиленому режимі, пріоритет – відновлення води та тепла”, – попередили в ОВА.

Мешканцям Київщини нагадали, що в регіоні цілодобово функціонують більше 400 Пунктів Незламності. У них є електрика, тепло, інтернет, чай/кава, аптечка. 

Нагадаємо, сьогодні, 16 грудня, в Броварах уламки ворожої ракети впали на приватний житловий будинок. На щастя люди не постраждали. Пошкоджень зазнали лише дахи трьох будівель та паркани. 

Читайте: Внаслідок ворожої ракетної атаки повністю знеструмлена Біла Церква

Фото: “Укрінформ”

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4