Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських авіаударів по “Епіцентру ” у Харкові

Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських авіаударів по "Епіцентру " у Харкові

Пошукові роботи в будівельному гіпермаркеті Харкова завершено. Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих внаслідок російських авіаударів травня, які викликали російські військові в суботу, 25 травня.

Про це, як стало відомо КВ, повідомляє МВС.

Внаслідок ударів по звичайному гіпермаркету Харкова загинули 12 чоловіків та 7 жінок. Серед жертв – 17-річний хлопець та 12-річна дівчинка. Ще 54 людини отримали поранення.

“Загиблих за допомогою спецтехніки цілодобово шукали серед попелу, оперативно ідентифікували за допомогою ДНК-лабораторії”, – йдеться у повідомленні.

Криміналісти провели понад 100 досліджень. До поліції звернулися 16 родичів зниклих безвістей, які надали біологічні зразки для експертизи. Також поліція залучила кінологів – службовий пес виявив одне тіло та один фрагмент.

Нагадаємо, вдень 25 травня війська рф вдарили двома керованими авіаційними бомбами (КАБ) по будівельному гіпермаркету в Харкові. В приміщенні магазину могли перебувати понад 200 людей. Зайнялася масштабна пожежа на площі 15 тис. метрів.  Станом на 26 травня кількість жертв російського удару по гіпермаркету «Епіцентр» 25 травня зросла до 16 осіб. За результатами дослідження ДНК поліція ідентифікувала тіла вісьмох громадян, серед них – 12-річна дівчинка та її мама. На вечір 28 травня кількість загиблих зросла до 18 людей, постраждало — 50.

Читайте: У Харкові в лікарні помер чоловік, поранений внаслідок удару по «Епіцентру»

Фото: поліції Київщини

КиївВлада

Геннадій Олійников

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4