Разом до перемоги: група компаній DIM реалізує антикризову стратегію

Разом до перемоги: група компаній DIM реалізує антикризову стратегію

З 24 лютого, відколи Росія почала повномасштабну війну проти України, група компаній DIM реалізує антикризову стратегію, яка стосується як збереження власних об’єктів будівництва, так і оборони держави в цілому.


Про це, як передає KV заявили у прес-службі компанії.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Зараз на різних етапах будівництва знаходиться шість житлових комплексів у різних районах столиці та Київської області. Звичайно, в умовах воєнного стану та інтенсивних бойових дій навколо столиці, продовження будівництва унеможливлюється. Усі ці об’єкти знаходяться під інтенсивною цілодобовою охороною. Інвестори можуть бути спокійні – їхні майбутні квартири у цілковитій безпеці. Щойно ситуація у країні дозволить – будівництво на майданчиках буде відновлено” – йдеться у повідомленні.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


Також підкреслюється, що у вже збудованих житлових комплексів, які наразі обслуговує керуюча компанія DIM Expert, працює охорона, а усі критичні послуги надаються у штатному режимі. Крім того, керуюча компанія, регулярно повідомляє актуальні новини та підтримує комунікацію із мешканцями.


“З першого дня війни на території України група компаній DIM не залишається осторонь – більшість наявних будівельних матеріалів було надано Збройним Силам України та представникам територіальної оборони Києва та Київської області для будівництва барикад й інших важливих захисних споруд, що чинять значний опір на шляху російських окупантів. Зокрема – будівельні блоки, цегла, мішки з піском та щебенем, протитанкові їжаки, різноманітна техніка, автотранспорт тощо. А на допомогу Українським Збройним Силам у перші дні війни було перераховано понад мільйон гривень і надходження продовжуються. Також за запитом Департаменту захисту культурної спадщини у Київській області та м. Києві компанією були надані будівельні риштування для забезпечення захисту пам’яток культури у центрі столиці.

Продовжуємо стояти на захисті нашої держави і закликаємо до цього кожного українця. Разом – ми сила. Віримо в Україну та у ЗСУ!”, – додали у компанії.


Нагадаємо, раніше група компаній DIM, в особі її засновника та керуючого партнера Олександра Насіковського, перерахувала на рахунок Збройних сил України 1 мільйон гривень.


Читайте: Група компаній DIM перерахувала ЗСУ 1 мільйон гривень та доєдналася до будівельної армії

КиевVласть

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4