Сьогодні, 9 травня, рф 25 разів атакувала Нікополь на Дніпропетровщині: 2 людей загибло та 8 постраждалих

Сьогодні, 9 травня, окупанти цілий день поливали Дніпропетровщину вогнем: артилерією, РСЗВ «Град», дронами-камікадзе. Загалом відбулось 2️5 атак. Найбільше потерпав Нікополь. У місті – 2 загиблих та 8 постраждалих.

Про це, як стало відомо КВ, повідомляє голова ДОР Микола Лукашук.

“Найбільше потерпав Нікополь. У місті – двоє загиблих. Та загалом восьмеро постраждалих. Серед них – діти, дівчата 15 та 16 років. Вони в стані середньої тяжкості”, – йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що пошкоджені 8 багатоповерхівок й 25 приватних будинків, 16 господарських споруд, теплиці, майже 30 сонячних панелей, лінії електропередач і газогони. 

Понівечені садочок, пожежна частина, будівля благодійної організації, банк, магазини. Потрощені з десяток авто. Зокрема, службовий транспорт рятувальників і «швидка».  

Також тероризували окупанти й Марганецьку, Покровську, Червоногригорівську та Мирівську громаді. В останній пошкоджені приватний будинок, господарська споруда й електромережі.

Читайте: В Ірпені пропонують приспускати прапори на знак пам’яті кожного загиблого військового

Фото: Микола Лукашук

КиївВлада

Геннадій Олійников

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Смертельна ДТП на трасі Іванків-Радомишль: зміна балансоутримувача дороги, історія ремонтів та перевірок
13:00 Не минуло і кількох тижнів з дня автотрощі на автодорозі Іванків-Радомишль, яка забрала два життя та призвела до серйозних травмувань семи людей, як…
КП замість ПрАТ: столична міськрада вирішила створити “новий “Київводоканал”
09:00 Вже в 2025 році централізовані послуги з водопостачання і водовідведення в столиці може почати надавати новий монополіст – КП “Київводоканал”. Київрада надала КМДА…
Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
QlU7mDx4