“Скай Банк” оформив першу позику на первинне житло в ЖК “Озерний гай Гатне”

“Скай Банк" оформив першу позику на первинне житло в ЖК "Озерний гай Гатне"

Компанія “Інтергал-Буд” повідомила, що АТ “СКАЙ БАНК” видав першу пільгову позику на житло в комплексі “Озерний гай Гатне”. Це перша угода на незавершене будівництво в цьому проєкті, яку фінансував банк. Компанія лише у квітні акредитувала два будинки цього ЖК до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки “єОселя”.  

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

“Маємо чудові новини! АТ “СКАЙ БАНК” видав першу пільгову позику на житло у будинку, що зводиться в заміському комплексі “Озерний гай Гатне”. Кредит за програмою “єОселя” було надано на двокімнатну квартиру в будинку №11, завершення будівництва якого заплановане на четвертий квартал цього року”, – йдеться у дописі. 

У компанії зауважили, що це перша угода на об’єкт незавершеного будівництва у проєкті “Озерний гай Гатне”, яку профінансував АТ “СКАЙ БАНК”. У квітні фінустанова акредитувала два будинки цього ЖК до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки. 

“Акредитація об’єктів у процесі будівництва дає змогу покупцям суттєво зекономити на угоді. Ми підрахували, що різниця у вартості між квартирою, на яку АТ “СКАЙ БАНК” дав кредит, та аналогічним за характеристиками житлом у цьому ж комплексі, але вже в готовому будинку, складає щонайменше 8-10%”, – пояснює керівниця відділу інвестицій та аналітики “Інтергал-Буд” Анна Анісімова.  

Анісімова зауважує, що долучення більшої пропозиції на первинці до програми “єОселя” вигідно і для покупців нерухомості, і для будівельної галузі. Зараз же переважна більшість угод у рамках пільгової іпотеки здійснюється на вторинному ринку, що не чинить позитивного впливу на ринок та економіку країни. 

“Збільшення кількості продажів за програмою на первинці наситить галузь платоспроможним попитом. Це дозволить девелоперам не лише активніше будувати поточні проєкти, а й дасть змогу розпочати нові, адже пропозиція в сегменті новобудов стрімко скорочується”, – додала Анна Анісімова. 

Нагадаємо, що сервіс ЛУН та медіа NV оприлюднили рейтинг найактивніших забудовників Києва, визначивши компанію “Інтергал-Буд” серед трійки лідерів за введеним у експлуатацію житлом. Дані для рейтингу були зібрані за період з лютого 2022 до березня 2023 року. У цей час ринок нерухомості переживав складнощі через війну, але, як зауважують у “Інтергал-Буд”, компанія швидко відновила роботу. Це дозволило девелоперу завершити низку проєктів та зберегти прихильність покупців. 

Читайте: Будинок під №1 комплексу CITY HUB отримав поштову адресу, – Інтергал-Буд

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4