“Слуги Народу” переобрали головою Олену Шуляк

Сьогодні, 14 грудня, під час чергового з’їзду політичної партії “Слуга Народу” члени політичної сили своїм голосуванням продовжили повноваження Олени Шуляк, яка з листопада 2021-го року обіймала посаду голови партії.

Про це KВ стало відомо з пресрелізу політичної партії “Слуга Народу”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Повноваження Олени Шуляк, яка є депутатом Верховної Ради України, а також головою парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування продовжили на термін у наступні 2 роки”, – йдеться у повідомленні.

Аналізуючи роботу партії “Слуга Народу” за 2 роки, Олена Шуляк відзначила роботу членів політичної сили, яка стосується “масштабної допомоги ЗСУ та ВПО”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Очільниця партії також наголосила, що завдяки зекономленим 130 мільйонам гривень бюджетних коштів, партії “Слуга Народу” вдалося перерахувати їх на протитанкові ракетні комплекси “Стугна П””, – йдеться у повідомленні.

Вона також анонсувала чергове засідання Політичної ради партії, на якому буде ухвалено рішення про передачу зекономлених партією в 2023 році коштів.

Крім того, очільниця підкреслила, що одним з головних напрямів роботи політпартії є очищення влади.

“Маємо подолати корупцію, як системне явище. І воєнний час – найкращий час для цього”, – наголосила Шуляк.

За даними LB.UA, інших охочих кандидатів очолити партію не було. 

“Переобрали, бо був один кандидат, відповідно рішення очевидне. Всі, кому пропонували (Ред.: очолити партію), відмовилися ще на початку тижня. Особисто я участі в обговоренні не брав. У мене інші справи”, – повідомив один з членів партії “Слуга народу”.

Також видання оприлюднило скрін переписки у партійному чаті, де нардепи політради обговорюють між собою з’їзд партії.

Нагадаємо, KВ неодноразово писала про містогвалтівні норми законопроєкту №5655, ключовим автором якого є лідерка “Слуги народу” та з 13 грудня 2022 року голова комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк. Перед другим читанням Олена Шуляк влаштувала скандал в ОП на нараді за участю представників місцевого самоврядування, погрожуючи їм силовими та кримінальними переслідуваннями. Крім того, впевнені в Національній спілці архітекторів України (НСАУ), саме лідерка “Слуги народу” є ініціатором замовної кримінальної справи проти архітекторів, які займають тверду й принципову позицію по її законопроєкту №5655.

Читайте: Віце-прем’єр Кубраков через проєкт постанови Уряду протягує норми містогвалтівного законопроєкту 5655

Як раніше писала KВ, Олена Шуляк, чоловік та брат якої після повномасштабного нападу росії на Україну, без декларації вивезли в Польщу 1,3 млн доларів, ікони та шуби, є співвласницею в ТОВ “Мідленд Девелопмент Україна” та ТОВ “Кріейтор”. Ці дві компанії Олени Шуляк та її старої подруги Ольги Заремби заробляли здачею в оренду об’єктів нерухомості, які залишись їм у спадок від російського мільярдера Едуарда Шифріна (“Група “Запоріжсталь”).

Читайте: Лідерка “Слуги народу” Шуляк увірвалася в шпиталь до пораненого на війні київського активіста із звинуваченнями через містогвлатівний законопроєкт №5655

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4