Старт програми “єВідновлення” мотивував запустити проєкт готових квартир з ремонтом, — Міхальова

Ірина Міхальова

В умовах війни власники пошкодженого або зруйнованого через бойові дії житла, звертаються до держпрограми “єВідновлення”, бажаючи швидко одержати максимально готове житло для подальшого життя. Тож старт держпрограми мотивував будівельну компанію Alliance Novobud запустити проєкт готових квартир з ремонтом. Компанія вже може запропонувати покупцям укласти договір на нове помешкання з вайтбоксом чи з повністю готовим оздобленням та меблями.

На правах реклами

Про це, як дізналася КВ, заявила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова в інтерв’ю виданню “Фокус”. 

“Люди, які звертаються за програмою, хочуть максимально готове житло, оскільки вони вже два роки намагаються жити або по родичах, або в орендованих помешканнях. Дуже часто таким покупцям потрібна квартира з ремонтом, тож старт програми мотивував нас запустити проєкт готових квартир з ремонтом. Пропонуємо таким покупцям укласти договір на нове помешкання з вайтбоксом чи з повністю готовим оздобленням, чи просто з кухнею, або взагалі повністю з меблями чи й навіть зі шторами, щоб людина одразу могла заїхати та жити”, — розповіла Міхальова.

За її словами, така опція, як оздоблення, є абсолютно затребувана серед покупців за грошовими сертифікатами “єВідновлення”. 

“І якщо раніше це були поодинокі випадки, коли покупці питали про ремонт чи просили забезпечити його наявність, то наразі це дуже частий запит. Станом на сьогодні ми закінчуємо створення шоурумів, щоб люди мали можливість побачити, як саме виглядають наші квартири з ремонтом”, — говорить експертка.

Зауважимо, що компанія підписала меморандум з Міністерством інфраструктури ще наприкінці листопада 2023 року. Компанія одна з перших, хто долучився до цієї програми і станом на сьогодні уклала близько десятка угод.

Нагадаємо, що будівельна компанія Alliance Novobud провела брокер-тур своїми проєктами для членів Спілки фахівців з нерухомого майна України, презентуючи житлові об’єкти у Броварах та столичні будівельні майданчики. 

Читайте: Експерти проаналізували попит на житло та перспективи весняного ринку

Фото: Фокус

КиївВлада
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4