Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

Будівельна компанія Товариство “Відважних” презентувала сайт для житлового комплексу RIVER PORT. Сайт представлений з інтерактивними 3D-турами, що демонструють генплан житлового комплексу, прибудинкову територію та планування квартир. Сайт також пропонує зручну форму зворотного зв’язку для консультацій і бронювання. Крім того, на сайті регулярно оновлюватимуться новини та акції, щоб користувачі завжди були в курсі останніх подій і спеціальних пропозицій. 

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби Групи будівельних компаній Товариство “Відважних”.

“Група будівельних компаній Товариство “Відважних” запустила новостворений сайт для житлового комплексу RIVER PORT за адресою: www.riverport.com.ua”, – йдеться у дописі. 

Зокрема, сайт надає користувачам детальну інформацію про комплекс, включаючи планування квартир, вартість, фото та відеозвіт будівництва, відеотур комплексом та набережною Озера Мистецтв, доступні послуги та інфраструктуру. Відвідувачі можуть легко знайти всі необхідні дані для прийняття рішення про купівлю житла або комерційної нерухомості.

“Запуск сайту RIVER PORT є важливим кроком у розвитку нашої компанії. Ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам максимально зручний та інформативний інструмент для прийняття рішення щодо придбання нерухомості у нашому комплексі”, – зауважив директор компанії Володимир Співак.

Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

У компанії окреслили і особливості сайту. Це – інтерактивні 3D-тури, що дозволяють ознайомитися з генпланом житлового комплексу, прибудинковою територією, особливостями планування та наявністю нерухомості. Також на сайті присутня зручна форма зворотного зв’язку для консультацій та бронювання, оновлення новин і акцій, що дозволяють бути в курсі останніх подій та спеціальних пропозицій.

Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

Довідка КВ: RIVER PORT – це житловий комплекс преміумкласу з власною інфраструктурою, прибережною зоною Озера Мистецтв та човниковою станцією. ЖК складається з трьох 16-ти поверхових будинків. Для будівництва використано сучасну монолітно-каркасну технологію, стіни з цегли, утеплення фасадів мінеральною ватою. На перших нежитлових поверхах комплексу розмістять комерційні приміщення: супермаркет та кав’ярні, медичний та стоматологічний центри, спортивну залу та салони краси, аптеки та хімчистки. 

На території комплексу облаштовано власний відкритий басейн, фітнес-центр, спортивний майданчик, ігрові майданчики для дітей та поле для командних ігор. Доступ до комплексу здійснюватиметься за цифровим ключем та технологією Face ID, територія ЖК перебуває під цілодобовим відеоспостереженням. До продажу доступні одно-, двох- та трикімнатні квартири площею від 24 до 65 кв.м, в тому числі й квартири з терасами.

Товариство “Відважних” – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів, де проживає понад 10 тисяч мешканців. Засновники компанії – Володимир Співак та Володимир Карплюк. До основних проєктів “Відважних”  у сфері нерухомості належать: ЖК “Новатор”, “Варшавський Двір”, “Rich Town Буча”, “Буча Квартал”, “Центральний Буча”, “Парковий”, “Лісова Буча”, “Полтавський” та інші. У 2021 році товариство на 9 місяців раніше запланованого терміну вдало здало в експлуатацію житловий комплекс CENTRAL HOUSE та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у ЖК Novator Irpin. 2022 року компанія вручила ключі від ЖК Burgundia, що також розташований в Ірпені. Наразі, Товариство “Відважних”   активно будує житловий комплекс бізнес-класу RIVER PORT на березі озера Мистецтв в Ірпені та веде активне спорудження пристоличного котеджного міста “О.Краса”. 

Нагадаємо, що нещодавно Товариство “Відважних”  запустило новий сайт за адресою: www.brave.in.ua, на якому для зручності клієнтів з’явився фільтр для підбору наявної нерухомості та 3D-модель житлового комплексу “River Port”. 

Читайте: У Димері відбудеться вручення ключів інвесторам ЖК “Сімейний”, – забудовник Товариство “Відважних” 

Фото: сайт Товариства “Відважних”

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4