Цього тижня у столиці очікується перший сніг, – КМДА

Цього тижня у столиці очікується перший сніг, - КМДА

За прогнозом синоптиків, перший сніг у столиці випаде цього четверга. Техніка КК “Київавтодор” готова боротися з ожеледицею та прибирати наслідки опадів.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як зазначили в Українському гідрометцентрі, у зв’язку із поширенням холодного повітря з півночі Європи протягом 17-18 листопада в Київській області пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 см; місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с; на дорогах ожеледиця. Очікується поступове зниження температури до 2-7° морозу.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Закликаємо водіїв змінити гуму на авто й бути обачними на дорогах, особливо в темний час доби. А пішоходів – носити світловідбивні елементи, аби бути помітними для водіїв”, – наголосили у КМДА.

Також зауважили, що цього сезону дороги, мости й тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами (соляний розчин), рідким природнім бішофітом.

Читайте: Деснянське ШЕУ витратить 1,5 млн гривень на розсіл бішофіту


Нагадаємо, ще на початку листопада, дорожники КК “Київавтодор” розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів. Цього зимового сезону з ожеледицею боротимуться і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки.

Читайте: У Києві дорожники розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів


Також столичне КП “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району” оголосило тендер про пошук підрядника для прибирання вулично-дорожньої мережі Печерського району. 

Читайте: Печерське ШЕУ шукає підрядника для прибирання снігу


Фото: з відкритих джерел.

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4