У Броварах відбувся щорічний захід «Лідер року – 2024»

У Броварах відбувся щорічний захід «Лідер року – 2024»

У Броварській громаді 20 травня у Палаці творчості дітей та юнацтва відбувся щорічний захід Ради дітей та учнівської молоді Броварської громади “Лідер року – 2024”. На заході прозвітували про успіхи та діяльність Ради упродовж року. Основними ж напрямами роботи дітей були волонтерство, освіта та національно-патріотичне виховання. Також під час заходу відзначили найактивніших лідерів учнівського самоврядування. 

Про це КВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради. 

“20 травня у Палаці творчості дітей та юнацтва традиційно відбувся щорічний міський підсумковий захід Ради дітей та учнівської молоді Броварської міської ТГ (РДУМБ) “Лідер року – 2024”, в якому взяли участь представники лідерів усіх ліцеїв нашої громади”, – йдеться у дописі. 

Як розповіла пресслужба, модератор заходу Михайло Ребчак ознайомив учасників з порядком денним та оголосив про наявність кворуму у кількості 107 делегатів. 

“Захід розпочався звітом голови Ради дітей та учнівської молоді Броварської міської ТГ Дар‘ї Музики, яка ознайомила всіх присутніх із структурою РДУМБ та діяльністю Ради протягом 2023-2024 навчального року, що був надзвичайно плідним та насиченим різноманітними цікавими проєктами та подіями”, – розповіли в міськраді.

Зауважено, що пріоритетними напрямами діяльності лідерів цьогоріч стали волонтерство, освіта, практика процесів самоврядування, участь в ініціативах Обласної Ради дітей Київщини, а також національно-патріотичне виховання.

Також учасники заходу долучились до цікавого нетривіального тимбілдінгу, де продемонстрували свої навички кризис-менеджменту та презентувати свій план вирішення проблемної ситуації.

У ході заходу відбулося урочисте нагородження “Лідер року – 2024” найактивніших представників учнівського самоврядування за підсумками  навчального року. Зокрема, начальниця управління освіти та науки Оксана Мельник вручила 22 лідерам грамоти та подяки за активну життєву позицію та вагомий внесок у роботу Ради. Також за успішну роботу з молоддю подякою відзначили координаторку Ради дітей та учнівської молоді Катерина Левчук.

“Промайнув ще один активний рік роботи Ради дітей та учнівської молоді Броварської ТГ. Лідери з ентузіазмом створювали та реалізовували цікаві проєкти, долучалися до благодійних зборів, знайомилися з однодумцями, отримували новий досвід та просто були разом, а виклики сьогодення спонукали лідерів РДУМБ стати сильнішими та проактивнішими, шукати шляхи як допомагати та вчитися підтримувати інших”, – резюмували у раді. 

Нагадаємо, у Броварській громаді відбулася урочиста церемонія вшанування матерів та дружин полеглих Героїв-захисників. У ході заходу керівництво громади вручило жінкам загиблих воїнів Почесні відзнаки “Вільна. Сильна. Незламна”. 

Читайте: В Броварах планують реконструювати дитсадок та відділення дитячої лікарні

Фото: сайт громади

КиївВлада

Інна Міхно

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачав Київ
09:00 Загальна вартість замовлень столичних розпорядників бюджетних коштів в червні 2024 року сягла майже 5 млрд гривень – це ледь не вдвічі більше, ніж…
Столична прокуратура судиться за землю під житловими комплексами Андрія Вавриша
Столична прокуратура судиться за землю під житловими комплексами Андрія Вавриша
09:00 Київська міська прокуратура наразі в судовому порядку намагається “відібрати” у Національної академії внутрішніх справ (НАВС) 29,9 га землі на 22 км  Дарницького шосе…
“Розпил” на 25 млн гривень: БЕБ і Офіс Генпрокурора розслідують як у 2021-2023 роках “Київпастранс” купував шини
“Розпил” на 25 млн гривень: БЕБ і Офіс Генпрокурора розслідують як у 2021-2023 роках “Київпастранс” купував шини
09:00 Бюро економічної безпеки (БЕБ) спільно з Офісом Генпрокурора розслідують справу щодо можливих розкрадань посадовцями КП “Київпастранс” бюджетних коштів при закупівлі пневматичних шин. Наразі…
Banner
QlU7mDx4