У Димері відбудеться вручення ключів інвесторам ЖК “Сімейний”, – забудовник Товариство “Відважних” 

У Димері відбудеться вручення ключів інвесторам ЖК “Сімейний”, - забудовник Товариство “Відважних” 

Будівельна компанія Товариство “Відважних” повідомило про вручення ключів інвесторам житлового комплексу “Сімейний”, яке відбудеться 8 червня. Комплекс розташований у селищі Димер Вишгородського району. “Сімейний” – закритий ЖК, побудованим за європейськими стандартами з використанням високотехнологічних методів будівництва. Житловий комплекс має власний дитячий майданчик, зону для відпочинку і благоустрій території.

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби товариство “Відважних”.

“Забудовник повністю виконав свої зобов’язання перед інвесторами, попри складні реалії сьогодення. “Сімейний” є житловим комплексом закритого типу, споруджений з дотриманням європейських стандартів якості та застосуванням високотехнологічних методів будівництва. ЖК має власний великий дитячий майданчик, зону для відпочинку з мангалами та столиками, зручний паркінг та благоустрій території”, – повідомив засновник Товариства “Відважних” Володимир Співак.

У пресслужбі зауважили, що вже 8 червня відбудеться урочисте вручення ключів інвесторам житлового комплексу “Сімейний”. Комплекс розташований в селищі Димер Вишгородського району. Житловий комплекс споруджено у партнерстві з лідером будівельного ринку Київщини Товариством “Відважних” .

Довідка КВ: Товариство “Відважних”  – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів та в яких проживає понад 10 тис. мешканців. До вагомих проєктів компанії у сфері нерухомості входять: ЖК “Новатор”, “Варшавський Двір”, ”Rich Town Буча”, “Буча Квартал”, “Центральний Буча”, “Парковий”, “Лісова Буча” та “Полтавський”.

У 2021 році товариство на дев’ять місяців раніше запланованого терміну вдало здали в експлуатацію житловий комплекс Central House та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у Novator Irpin. 2022 року компанія вручила ключі від ЖК Burgundia, що також розташований в Ірпені.

Наразі Товариство “Відважних”  активно будує житловий комплекс бізнес-класу River Port на березі Озера Мистецтв в Ірпені, продовжуючи місію створення комфортного життя.

Нагадаємо, що у Бородянці встановлять сонячну електростанцію на даху дитсадка “Піноккіо”, пошкодженого під час бойових дій.  Встановлення станції відбудеться у рамках співпрацю та партнерства, засвідченого тристороннім меморандуму між місцевою Бородянською громадою, Благодійною організацією “Відважних” та Всесвітньою вітроенергетичною асоціацією. 

Читайте: В Ірпені відкрили мурал присвячений Бахмуту

Фото: сайт Товариства “Відважних”

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4