У Макарові в понеділок, 21 серпня, на низці вулиць обмежать водопостачання (адреси)

У Макарові Київської області 21 серпня фахівці проводитимуть дезінфекцію води на водозабірних свердловинах. Роботи почнуться о 10:00 на восьми вулицях, мешканців просять зробити запас питної води.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Макарівської селищної ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“У понеділок, 21 серпня 2023 року з 10-00 години, фахівці КП “Макарів ВУЖКГ” проводитимуть дезінфекцію води на водозабірних свердловинах”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що роботи пройдуть по вулицях:

  • Заводській, 

  • Льотчика Потапенка, 

  • Димитрія Ростовського, 

  • Освіти, 

  • Донецька, 

  • Шляхетська, 

  • Нова, 

  • Фастівська.

Мешканців попереджають, що у звʼязку з цим на ділянках, що живляться від зазначених свердловин, можливі перебої з водопостачанням та наявність запаху залишкового хлору. 

“Прохання до користувачів зробити запас води та протягом доби після дезінфекції не користуватися водою для питного споживання. Перед користуванням пропустити воду поки вона не стане без запаху хлору”, – зауважили в повідомленні.

Нагадаємо, в Ірпені на Київщині комунальне підприємство (КП) “Ірпіньводоканал” за сприяння Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні (МКЧХ) будує додатковий резервуар для очищеної води. 

Читайте: Макарів вкладе 4,4 млн гривень в демонтаж і ремонт житла

Фото:  відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4