В Миронівці на Київщині побудують каналізаційний колектор

В Миронівці на Київщині побудують каналізаційний колектор

До кінця 2020 року в Миронівці на Київщині повинні побудувати каналізаційний напірний колектор. Роботи Київська облдержадміністрація (КОДА) довірила виконати ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест”. Підряднику повинні заплатити майже 7 млн гривен.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 21 вересня 2020 року Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА уклав договір з ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест” (*) на будівництво каналізаційного напірного колектору в місті Миронівка Київської області. Ціна договору склала 6,98 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Компанія “Укрбудінвест” до кінця 2020 року повинна виконати земляні, монтажні та внутрішні санітарно-технічні роботи, змонтувати устаткування, відновити асфальтобетонне покриття, влаштувати колодязі із збірного залізобетону. 

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест” зареєстровано в 2003 році. Статутний капітал – 38,53 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник – Віталій, Олександр та Сергій Сєнькіни. Директор – Віктор Ширін.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Віталій Сенькін у 1990-х роках був заступником голови Київської обласної державної адміністрації, потім влаштувався керуючим справами Верховної Ради. Після цього, згідно з інформацією на його сторінці в Facebook, був депутатом Київської облради (висунутий в 2006 році Київською міською організацією Соціалістичної партії).

В результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест” уклало 38 договорів на 245,55 млн гривень. Найбільший замовник – Петропавлівсько-борщагівська сільрада, з якою підписано 9 договорів на 147,18 млн гривень (дані Clarity Project).

Раніше KV повідомляла, що до кінця 2021 року на вул. Ватутіна, 36 в Миронівці планують завершити будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу. Відповідний договір на 20,9 млн гривень Департамент регіонального розвитку КОДА уклав з ТОВ “БК “Буд-Проект-Груп”, яке працює над зведенням об’єкта з 2018 року. 

Читайте: На будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці додатково направили 20,9 млн гривень

Департаментом житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА керує Галина Король. Голова КОДА Василь Володін.

Міський голова Миронівки – Віталій Савенко.

* ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест” (код ЄДРПОУ: 32343522)

Фото: Волинь

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4