Внаслідок удару рф по Запоріжжю загинули 4 людини, серед поранених 2 дитини

Вдень 5 та вранці 6 квітня ворог наніс масований ракетний обстріл по Запоріжжю. У результаті ворожої атаки загинули 4 людини, на ранок суботи відомо про щонайменше 23 поранених громадян, серед них – двоє дітей.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ДСНС України та інформації Запорізької ОДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як повідомили у ДСНС, рятувальники ліквідували наслідки ракетних ударів по Запоріжжю, нанесених вдень 5 квітня та вранці 6 квітня.

Зазначається, що в результаті ворожої атаки загинули 4 людини ще 23 особи травмовано, з них 2 дитини.

Ворог поцілив в об’єкти інфраструктури, вибуховою хвилею та уламками було пошкоджено розташовані поруч житлові будинки, фасади та вікна. Також на місці одного з “прильотів” сталося загоряння автомобіля.

Рятувальники, які прибули на місця подій, проводили оперативні заходи з пошуку ймовірних постраждалих і ліквідовували пожежі, які виникли внаслідок вибухів.

Водночас у Запорізькій ОДА повідомили про 25 поранених внаслідок ворожих ракетних атак. Зазначається, що впродовж доби окупанти завдали 260 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. Надійшло 48 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.


Нагадаємо, 5 квітня армія рф обстріляла Запоріжжя. Попередньо було відомо, що внаслідок удару загинули дві людини та поранено 6 осіб.

Читайте: У Харкові внаслідок російської атаки загинули 6 людей, щонайменше 11 поранених

Фото: ДСНС

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4