Зараз людям потрібна реальна допомога, а не фотозвіти у соцмережах – Артур Палатний

Зараз людям потрібна реальна допомога, а не фотозвіти у соцмережах - Артур Палатний

Слабку військову підготовку російські війська продовжують компенсувати за рахунок мирних громадян. В той же час мешканцям звільнених населених пунктів Київської і Чернігівської областей потрібна реальна допомога, а не фотозвіти у соцмережах.


Про це KВ стало відомо з відеозвернення у Facebook керівника волонтерського штабу “Українська команда УДАР” Артура Палатного. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Після звільнення Київщини, численних населених пунктів Чернігівщини, Сумщини та інших регіонів всі повинні зрозуміти одне: зараз людям потрібна реальна допомога! Звертаюся до всіх політиків та бізнесменів, що дійсно хочуть допомогти! Нашим містам, окрім численних слів підтримки та фотозвітів у соцмережах, треба допомогти ліками, їжею, одягом, газовими балонами. І це далеко не весь перелік необхідного. Зверніться до місцевих волонтерів, вони точно підкажуть те, що потрібне саме зараз. Кожне зруйноване місто ми заново відродимо! Допомагайте справами, а не балачками! Україна переможе”, – сказав Палатний. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Керівник волонтерського штабу також зазначив, що слабку військову підготовку російські війська  продовжують компенсувати за рахунок мирних громадян.


 “Окупант знову проявив своє нелюдське обличчя! Вчора ці потвори ракетою вдарили по вокзалу в Краматорську. Загинули 52 людини — серед них жінки та діти. Слабку військову підготовку орки продовжують компенсувати за рахунок мирних громадян. Кожного знайдемо і кожного покараємо! Вічна пам’ять загиблим українцям”, – сказав він.


З початку війни Артур Палатний очолює волонтерський штаб “Українська команда УДАР”, який займається гуманітарною допомогою громадянам, а також підтримує військових. На його базі створено благодійний фонд “Українська команда” для розширення співпраці з міжнародними організаціями. 

Фото: скріншот з відео

КиївВлада

Автор:
Олексій Алтинов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4