Зеленський представив “План перемоги” Європі

Зеленський представив “План перемоги” Європі

Президент Зеленський представив План перемоги на засіданні Європейської ради (ЄР). У Брюсселі він представив п’ять пунктів “Плану перемоги” й закликав лідерів ЄС підтримати, щоби запобігти намірам рф продовжувати війну. Окремо Зеленський зустрівся з президентом ЄР Шарлем Мішелем, з яким говорив і про “Формулу миру”.

Про це КВ дізналася з повідомлень на Офіційному інтернет-представництві Президента України Володимира Зеленського.

«Нам потрібно посилитися зараз. План перемоги розрахований саме на цей період. І я закликаю всіх вас допомогти втілити його в життя. Якщо ми почнемо зараз і дотримуватимемося Плану перемоги, ми зможемо закінчити цю війну не пізніше наступного року», – сказав у Єврораді Зеленський. 

За його словами, “План перемоги” – це місток до успішного проведення другого Саміту миру, і це “захистить не лише Україну, а й країни Балтії, і Скандинавію, і Польщу, і Балкани – інших, інші регіони, інших партнерів, на яких Росія націлилася”.

Зеленський представив “План перемоги” Європі

«Для мене дуже важливо поділитися нашим Планом перемоги з усіма лідерами, які допомагали нам із самого початку повномасштабної війни. Наш План про те, як посилити Україну, щоб вона була готовою до дипломатії», – сказав Володимир Зеленський президенту ЄР Шарлю Мішелю. З ним він обговорив також “прогрес у реалізації Формули миру”, подальшу оборонну підтримку з боку Євросоюзу, а також забезпечення стійкості української економіки та фінансової системи.

Зеленський представив “План перемоги” Європі

“Україна готова до справжньої дипломатії, але для цього ми маємо бути сильними”, – підкреслив Володимир Зеленський, виступаючи з промовою на на засіданні Євроради.

Як інформувала КВ, офіційний Київ пропонує західним партнерам розмістити на українській землі комплексний неядерний стратегічний пакет стримування, який буде достатнім для захисту України від будь-якої воєнної загрози з боку росії та який звузить варіативність дій рф або до дипломатії, або гарантованої втрати можливості продовжувати агресивну війну внаслідок застосування Україною пакету стримування.

Читайте: План перемоги: Зеленський хоче запрошення в НАТО й пропонує розмістити в Україні стратегічний пакет стримування рф (відео)

Фото: Пресслужба Президента

КиївВлада

Олексій Ігнатьєв

Рекомендуємо до перегляду
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
09:00 Головне управління Нацполіції Києва розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при проведенні капітальних ремонтів мереж вуличного освітлення на 13 вулицях в…
Banner
QlU7mDx4