ДСНС накупить 50 тис. фуфайок

ДСНС накупить 50 тис. фуфайок

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) планує закупити 50 тис. фуфайок (футболок). За товар, який мають закупити до 20 грудня ц.р. планують заплатити трохи більше 6,5 млн гривень. 


Про це KВ стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


27 вересня ц.р. управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС оголосило тендер на закупівлю закупівлю фуфайок за 6 млн 576,5 тис. гривень. 


Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 жовтня, а сам аукціон має відбутися після 7

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Згідно тендерної документації, всього планується придбати 50 тис. фуфайок з трикотажного кулірного бавовняного полотна темно-синього кольору. Зазначається, що фуфайка призначена для експлуатації особами рядового і начальницького складу служби цивільного захисту (відповідно до постанови Кабінету міністрів від 14 лютого 2018 року № 81).


За документом, розміри фуфайок повинні бути за розміром від 42 до 62, а також підходити по обхвату грудей – від 84 см. до 122 см. Фуфайки мають бути виготовлені на 100% з бавовни. 


Зазначається, що на товарному ярлику фуфайки має містить інформація про розмір, сировинний склад, дату виготовлення, розміри, а також напис “власність ДСНС, не для продажу” та емблема ДСНС на грудях. Товар планується закупити до 20 грудня ц.р. 


Нагадаємо, ДСНС планує закупити 5 тис. плащ-накидок з чохлом. За плащі, які мають закупити до 20 грудня ц.р. планують заплатити майже 6 млн гривень. 


Читайте: Для рятувальників ДСНС закуплять плащів на майже на 6 млн гривень 

Фото: УНН

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4