На Великдень комендантська година в Київській області діятиме без змін, – Руслан Кравченко

КОВА

Напередодні Великодня начальник Київської обласної військової адмінстрації (КОВА) на нараді з представниками Ради Церков, інших релігійних організацій, Державної служби України з етнополітики та свободи совісті, Національної поліції, ДСНС, СБУ Київської області обговорив безпекові питання.

Про це КВ стало відомо з допису начальника КОВА Руслана Кравченка на сторінці в соцмережі Facebook.

«Попри складну безпекову ситуацію маємо зробити все, щоб для кожного мешканця Київщини свято було мирним та спокійним. Загроза нових атак росіян значна. Тому всі богослужіння мають бути максимально безпечними», – зазначив Руслан Кравченко.

Очільник КОВА звернувся до представників церков з проханням оперативно та максимально широко поінформувати людей про необхідність дотримання всіх безпекових заходів. 

Він також зауважив, що на Великдень, у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня, комендантська година в Київській області діятиме без змін – з 00:00 до 5:00 години. Пересування вулицею в цей час заборонене, а богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі. Храми можна буде відвідати після завершення комендантської години. 

«Просимо вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття», – наголосив Руслан Кравченко.

Читайте: Руслан Кравченко: Ключове для Київщині зараз – це відновлення та енергетика

Фото: Руслан Кравченко в Facebook

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4