Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у лютому. Цього місяця компанія продовжила будівельні роботи на чотирьох своїх майданчиках, а саме на територіях столичних ЖК Illinsky House, Montreal House, та у Броварах — Krona Park II та  “Лавандовий”.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва в лютому на всіх майданчиках Alliance Novobud”, – йдеться у дописі. 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, будинки 1 та 2 підготовлені до здачі в експлуатацію.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, у лютому будівельники працювали на території трьох блоків. Щодня на майданчику працюють від 20 до 26 будівельників.

Так, у блоках 1 та 2 здійснювали роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. У першому блоці також велися оздоблювальні роботи ліфтової шахти, а в третьому – роботи з влаштування стін та перегородок. 

“Проводиться монтаж ліфтового обладнання та гідроізоляція покрівлі. Загальнобудинкові роботи. Проведений монтаж технічних дверей котельні”, – розповіли  у компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

Зокрема, у третьому будинку на фініші перебуває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. 

“Роботи з влаштування фасадів виконані на 8%. Електромонтажні роботи виконані на 30%. Відновилися монолітні роботи”, – зауважили в пресслужбі. 

У будинках 4 (95%) та 9 (10%) проводився монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Також у 5 будинку завершені роботи з влаштування пальового поля на 30% влаштовано фундамент. Наразі проводяться підготовчі роботи під влаштування баштового крана.

Крім того, у будинку 8 завершуються роботи зі зведення стін та перегородок, у 9 – стартував монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ, у той час в 10 якраз розпочинається підготовка до встановлення металопластикових вікон.

Також у будинку 12 на 75% виконано монолітний каркас будівлі, на 35% – зведення стін та перегородок виконані. Будинки 14 та 16 – завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах. На території будинку 1 тривали оздоблювальні роботи (фарбування стін та стель, влаштування плитки) місць загального користування та технічних приміщень. 

“Тривають роботи з влаштування покрівлі. Проводяться роботи з монтажу внутрішніх інженерних мереж (опалення, вентиляції, водопроводу та каналізації), електромонтажні роботи та слабострумні мережі. Завезені ворота під монтаж. Відновилися роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж”, – розповіли в компанії.

І додала. що на території цього будинку також тривають влаштування промислової підлоги паркінгу та підготовчі роботи до влаштування пандусів заїзду/виїзду з паркінгу.

Щодо другого будинку. то тут відновилися роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж (опалення, водопроводу, каналізації) та електромонтажні роботи. Наразі будівельники здійснюють оздоблювальні роботи місць загального користування. Стартували роботи з влаштування стяжки та відновилися роботи з влаштування фасадів та зовнішніх інженерних мереж.

Нагадаємо, що Alliance Novobud оголосив про старт продажу квартир з ремонтом в рамках власного проєкту Alliance Prostir. Першими послугою зможуть скористатися майбутні мешканці броварських житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”. На оздоблення компанія надаватиме річну гарантію. 

Читайте:  Alliance Novobud розповідатиме про будівництво у соцмережі TikTok

Фото: прес-служба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4