Ірпінь закривають на виїзд і будуть перевіряти абсолютно всі машини, – мер міста

Ірпінь закривають на виїзд і будуть перевіряти абсолютно всі машини, - мер міста

Сьогодні, 3 березня, влада Ірпеня на Київщині попередила що прийнято рішення закрити місто на виїзд і перевіряти абсолютно всі машини, аби виявляти мародерів.

Про це KВ стало відомо повідомлення мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Разом із головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком та керівником ірпінської поліції Олександром Малоголовим обговорили питання мародерства в місті”, – повідомив Маркушин.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В результаті, повідомив мер, ухвалено рішення закрити місто на виїзд і перевіряти абсолютно всі машини, які виїжджають з Ірпеня. Також на вулицях цілодобово працює поліція – це і патрулі, і вибухотехніки. 

“До речі, уже маємо адрес у Стоянці, де, за попередньою інформацією, організували склад награбованого. Впевнений, скоро ці речі повернуться до своїх законних власників”, – зауважив Маркушин.

Нагадаємо, на півночі Київської області московська орда завершила виведення підрозділів з територій України до рф та республіки білорусь. У звільнених населених пунктах Броварського, Вишгородського та Бучанського районів тирває комендантська година, там ще продовжується розмінування та зачистка.

Читайте: Росіяни танками переїжджали тіла ірпінців, – мер Ірпеня Маркушин

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області 

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4