“Креатор-Буд” прозвітували про хід будівництва ЖК Creator City

“Креатор-Буд” прозвітували про хід будівництва ЖК Creator City

Будівельна компанія “Креатор-Буд” відзвітувала про хід будівництва свого столичного проєкту – житлового комплексу Creator City. Станом на квітень, комплекс активно розбудовується, а один з будинків вже успішно здано в експлуатацію.

на правах реклами

Про це КВ стало відомо з публікації прес-служби компанії “Креатор-Буд”.

Мова йде про будинок під №1, мешканці якого вже облаштовуються у новеньких квартирах. Житловий комплекс являє собою інфраструктурно розвинене містечко зі застосуванням технологій енергозбереження, що робить його не тільки комфортним, а й екологічним.

“Комплекс спроектований за принципом “місто в місті” – все необхідне для життя знаходиться на території. Тут розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, власний дитячий садок, спа і салон краси, медичний центр. Житло обладнане автономним опаленням та системою клімат контролю LG. Це комфорт і економія до 40% на опаленні. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу з ліфтами”, – розповідають у компанії. 

Над іншими будинками ведуться роботи: зокрема, у першій секції будинку №2 вже повністю готові 23 поверхи монолітного каркасу, сходові марші та майданчики. Триває влаштування цегляних стін, внутрішніх стін й перегородок на 16, 18 та 19 поверхах. 

В другій секції також тривають роботи: там завершили монолітний каркас й залили 7 поверхів та терасу. 

Разом з тим, триває будівництво будинку №3. Там повністю залили вертикальні елементи паркінгу -3, -2 і -1 поверхів та тривають роботи над плитами перекриття: плита перекриття -1 поверху готова на 90, плита перекриття 0-го поверху виконана на 40%.

У четвертому будинку також звітують про повністю залитий монолітний каркас, а саме на  -3, -2 та -1 поверхах. Плита перекриття -1 поверху також залита на 100%.

Як раніше писала КВ, українські девелопери в рамках панелі «Сучасний девелопмент в умовах відбудови» форуму Recovery Construction Forum обговорили реалії та перспективи ринку нерухомості. Так, забудовники розповіли про темпи продажів, тенденції та основні тренди ринку новобудов.

Читайте: В рамках Recovery Construction Forum пройшла панель за участі провідних девелоперів України

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Анастасія Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4