Інтергал-Буд від початку року ввів в експлуатацію понад 30 тисяч квадратних метрів комерційної нерухомості

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” нарощує темпи будівництва комерційної нерухомості: за перший квартал 2024 року забудовник вже ввів в експлуатацію понад 30 тисяч квадратних метрів. На залишок року в планах компанії є будівництво складів, торгових приміщень й можливо навіть нового бізнес-центру.

На правах реклами

Про це в інтерв’ю КВ розповіла комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

“Якщо взяти початок цього року, то ми ввели в експлуатацію десь понад 30 тисяч квадратних метрів. Це приміщення в наших житлових проєктах, зокрема під супермаркети, під школи, під дитячі садочки, паркінги, це також приміщення під салони краси, під стоматології, клініки”, – розповіла Анна Лаєвська.

Так, в рамках житлових комплексів “Інтергал-Буд” планує побудувати два нові торгові центри та два нові паркінги. Комерційна директорка додає, що кон’юнктура ринку сприятиме, компанія розглядає можливість будівництва нового бізнес-центру. 

Крім цього, девелопер працює над будівництвом нового приміщення під новий МакДональдс, що з’явиться на Мінському масиві. Завершення будівництва можливе вже до кінця року. 

“Також, маємо зараз в роботі дуже цікавий кейс, будемо розпочинати будівництво приміщення під новий МакДональдс на Мінському масиві, по вулиці Полярній. З ними вже підписано попередній договір оренди. Це невелика будівля, усього 400 квадратних метрів, так що там насправді небагато роботи”, – розповіла Лаєвська. 

Як раніше писала КВ, основні гравці столичного будівельного ринку попри війну бачать у 2024 році можливості для розвитку. Основні надії покладаються на житлову нерухомість, обережний оптимізм – на сектор комерційної нерухомості. Про можливості девелоперів під час триваючої воєнної агресії, нові об’єкти, адаптацію до обстрілів та прогнози по змінах цін на квадратні метри новобудов, КВ розповіла комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

Читайте: До кінця 2024 року “Інтергал-Буд” планує ввести в експлуатацію ще 200 тисяч квадратних метрів житла, – комерційна директорка Анна Лаєвська

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Анастасія Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4